Het cordwood huis is af!

Het cordwood huis is af!

Eindelijk is het dan zover, het cordwood huis bedacht door Nicole is af! Wim heeft de afgelopen dagen hard gewerkt en Nicole heeft uiteraard mee geholpen. Sinds vandaag is het huisje af, en nu is het tijd om in te richten… Kortom het huisje kan binnenkort in bedrijf genomen worden als nieuwe sfeervolle B&B. De dames die niet in de kapsalon zitten helpen Nicole maar al te graag mee. Gabriëlle, Gaby en Stefanie trekken overal spullen vandaan. Het bed is nog een zware klus, maar de dames laten zich niet kennen! Al snel ziet het er binnen gezellig uit. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk onderstaande foto’s dan even.

Verder is er nog tragisch nieuws te melden, er lijkt een kuikentje te zijn overleden. De regie laat het echter niet geheel zien, schakelt het geluid uit en later wisselt het beeld. Bas en Naomi hebben het overleden diertje ontdekt… Gelukkig zijn er nog voldoende dieren in Utopia, natuur is natuur zullen we maar zeggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Marja at 10:05

  Nou, wie wil er nu 130 euro neerleggen om in zo’n hok te slapen. En dan vooral ’s avonds niet te vroeg komen en ‘ smorgens rap eruit

 2. anneke g at 23:19

  Ziet er leuk uit maar wel een beetje donker ik had er nog raam aan de zijkant gedaan of aan het hoofdeind waar het bed staat, kan het een cordwood huis heten een beetje lichter had wel gekend al was hij maar heel klein.
  Vind je het gek dat er een kuiken dood is als je ook zag hoe hij achter de kippen aan zit valt mee dat er nog geen kippen een hart stilstand hebben kregen ik zal ook bang worden als ik achter na gezeten werd.
  Dat noemen we toch een dieren beul hoe hij met de beesten om gaat dit had Ruud of Giorgio niet goed gekeurd ik begrijp ook die boer niet dat die nog dieren leveren en ook dat eieren bedrijf niet

  • Hannah at 05:24

   Nou, zo handig was Ruud ook niet met de koeien. Staat nog een filmpje op internet waar hij zo aan de kop van de koe trok, dat ze ondersteboven viel.
   Boer John moest hem vaak corrigeren omdat hij de koeien niet goed verzorgde en Ruud het advies gaf om de verzorging van de koeien aan Isabella over te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *