Nicole krijgt een grote tattoo aanvraag

Nicole krijgt een grote tattoo aanvraag

Nicole is de laatste tijd veel bezig met tekenen en tatoeëren zoals we dat weten. Haar kwaliteiten blijven niet onopgemerkt en zojuist heeft ze een leuke mail binnen van een klant. Vol trots leest ze deze voor aan een aantal bewoners bij de keuken.

“Zevenentwintig januari ben ik begonnen aan een nieuwe reis. Een nieuwe ik. Ik ben bijna veertig kilo afgevallen en moet nog tien kilo, dan heb ik mijn doel bereikt. Ik mag mezelf dan ook een flink cadeau geven. Ik wil een tattoo. Niet een kleintje, maar een hele arm vol. Een sleeve met mijn reis en met wat ik heb meegemaakt en waar ik voor sta. En aangezien Nicole goed bezig is, wil ik best haar oefenpersoon zijn. Ik snap dat mijn eventuele tattoo niet in twee of drie uurtjes klaar is, maar ik ben bereid meerdere malen terug te komen. Dus Nicole, als je durft, en we komen er samen uit met de prijs, dan wil ik de uitdaging graag met je aangaan.”

Zodra Nicole klaar is met lezen zegt ze enthousiast dat is echt de shit!  Gefeliciteerd skeet. Ik ben echt ontzettend trots zegt Gabriëlle trots. Nicole zal waarschijnlijk een mailtje terug sturen en zoals we inschatten graag de uitdaging aan gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *