Een openstaande betaling voor de Utopianen

Een openstaande betaling voor de Utopianen

De ochtend begon al goed in Utopia, er kwam namelijk iemand op bezoek. Hij had een minder leuke mededeling, er staat namelijk nog een betaling open die de bewoners zullen moeten betalen…

Niemand minder dan Martijn van multifood komt persoonlijk het bedrag innen. Hij wordt hartlijk ontvangen door Wim en Martijn vertelt waarvoor hij komt. Wim antwoordt dat hij Mark zal halen. Hij ligt niet meer in bed, dat is in ieder geval een goed teken. Eenmaal bij Mark aangekomen zegt Wim dat er bezoek is. Mark heeft al flink wat geld in zijn handen en antwoordt dat te weten. Mark gaat samen met Martijn buiten zitten waar zaken afgehandeld worden. Het is nogal een bedrag, er stond namelijk 1545,46 euro open. Als dat betaald is bedankt Martijn Mark vriendelijk en niet veel later gaat hij het Utopia terrein af. De ochtend begon al goed zullen we maar zeggen. De bewoners zullen weer flink moeten werken om de pot een beetje te spekken…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Anja at 07:26

  Belachelijk dat een boekhouder dat niet weet zo een groot bdrag zie je toch open staan? Ik denk dat er nog veel mensen wachten op hun geld, en idd ,laat maar eens een onafhankelijk iemand komen om de boel te controleren, volgens mij zijn ze dan gelijk failliet

 2. Lisa at 10:44

  Helemaal mee eens Mjo.Hoef dit als gewoon burger niet te flikken.Er komt meteen een flinke boete bovenop.Zij staan kennelijk boven de wet.

 3. Mjo at 10:28

  Mark betaald dus deze Martijn een openstaande rekening van ruim 1500,= contant. Zo los uit het handje. Als Martijn niet persoonlijk naar Utopia was gekomen, om verhaal te halen, had hij nog steeds op z’n geld moeten/kunnen wachten.

  Waarom is die rekening niet gewoon betaald zo als het hoort. Of hebben ze dan in Utopia geen bank(betaal)rekening.

  Ik begin die Mark steeds minder te vertrouwen, als beheerder/verantwoordelijke van de geldzaken binnen Utopia.
  Wanneer komt er eens kascontrole (commissie, liefst een onafhankelijke ) die de financiële gang van zaken binnen Utopia onder de loep neemt en/of controleert?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *