Rob moet beter schoonmaken

Rob moet beter schoonmaken

Rob krijgt vandaag nog meer kritiek, dit keer niet van Cees maar van Bas. Bas spreekt hem namelijk aan over zijn schoonmaak taak.

Rob had jij de douches schoongemaakt? Ze waren echt niet schoon nog zegt Bas tegen Rob die in het kantoor zit. Rob antwoordt gast, die douches waren spik en span. Toen ik ze had schoongemaakt waren ze schoon. Maar dat antwoord bevalt niet bij Bas. Volgens hem had Rob de putjes met een ontstopper schoon moeten maken. Anders loopt het water niet goed door. Ja antwoordt Rob, dat komt door de dames met hun schaamhaar. Bas legt nogmaals uit dat deze taak echt anders moet. Want op deze manier wordt het nog niet echt schoon…. Zal Rob iets met deze feedback doen?

En er was nog meer kritiek op Rob, Bjorn had namelijk een puntje. Rob heeft een YOLO challenge gekregen maar wil deze niet doen. Deze chalange houdt in dat Rob Cees elke morgen een ochtend kusje moet geven. En dit zeven dagen lang, doet hij dit dan krijg hij er 25 euro voor. Rob weigert dat dus te doen en Bjorn sprak hem aan. Voor Rob is het een principe kwestie. En Bjorn vindt het volgende Op dat soort momenten denk ik stuur hem gewoon naar huis.  Koekebakker. Als je zo snel verandert van mening, wat een gozer! Wanneer Bjorn Cees tegenkomt gaat hij over de challenge door. Rob wil de challenge voor € 25,- niet doen. Dit door zijn gevoel van eigenwaarde. Maar als je het later wel wil doen voor € 2.500,-, dan heb je toch geen ruggengraat en zeker geen eigenwaarde… Rob krijgt vandaag veel kritiek. Hoe zal hij het morgen doen in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Corrie at 10:03

  Halo niet alleen Rob moet beter schoonmaken, maar alle varkens die daar leven moeten hun eigen shit opruimen dat houd in als je gedoucht hebt en je verlies haar ruim het op het is jou haar, je bed opmaken en je eigen omgeving schoon houden, algemene ruimte samen schoon houden iedere dag met zijn alle alles nalopen dat is 15 minuten werk nou nou heftig, wat dachten jullie van nek kramp als het zo’n zooitjes is? wijs niet steeds naar een ander, dat haantjes gedrag is echt erg bij de mannen wat willen ze bewijzen? stop die energie door je handen te laten wapperen in plaats van commentaar leveren, want dat is echt zielig ik ik ik . nou succes

 2. anna at 09:14

  Inderdaad kun je na het douchen je eigen rommel wel opruimen dat is heel normaal,maar ze stappen liever in de vuiligheid van een ander….Wie zal het thuis doen bij die gasten? Maar het neemt niet weg dat Rob gewoon lekker naar huis moet gaan hij geeft wel kritiek maar hij kan zelf niet tegen kritiek! En Naomi ook naar huis en ik zal niet schrijven hoe ik over haar denk want dan word het niet geplaatst….voor de rest hadden ze beter een eind kunnen maken 2014 alles wat er na is gekomen is nietszeggend!

 3. anneke g at 22:33

  Die opdrachten vindt ik onwijs stom dat de mensen daar geld voor gaan geven , laat ze maar werken voor het geld .
  En over het schoon maken van de douche, als je thuis gedoucht heb dan maak je het toch zelf schoon daar heb je je werkmeid niet voor, ik vind als je gedoucht heb maak het schoon zodat de volgende niet in een smerige douche terecht komt hij wordt gebruikt door 15 personen en je hoeft niet te verwachten dat je de troep op ruimt voor een ander ,dat is toch smerig.
  En over het schoonmaken van de keukenla het lijkt me sterk dat de dag ervoor schoon was en 1 dag later smerig dat is toch het teken dat hij toen ook niet schoon was, wie heeft het de dag er voor schoon moeten maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *