Wim is niet blij met Cees

Wim is niet blij met Cees

Cees heeft vandaag veel kritiek geuit over Rob, en vanmiddag heeft hij ook een opmerking naar Wim gemaakt. Hij is daar niet zo blij mee en besluit het gesprek aan te gaan.

Samen gaan de heren op het terras zitten. Als ze zitten begint Wim het gesprek. Wim geeft aan dat hij een beetje moeite heeft met het arrogante gedrag van Wim. Als Cees vraagt waar hij op doelt geeft Wim als voorbeeld een gesprek wat ze eerder hadden. Jij reageert oh noemen jullie dat diensten? Dat komt gewoon heel arrogant over. Ik wil dit gewoon even uitspreken. Ook heeft Wim het gevoel dat Cees Utopia te veel als een BV ziet en niet als een samenleving. Volgens Wim is het toch meer een samenleving. Ik ben blij met je ervaringen maar ik had je graag anders gezien. Cees vindt dat jammer. Hij had juist het gevoel een goede klik te hebben met de bouwer. Dat kan ook antwoordt Wim, alleen buiten de vergaderingen om vind ik je een goede gozer. Cees geeft toe dat hij wel begrijpt waar Wim op doelt. Ik zal voortaan iets voorzichtiger zijn met mijn woordkeuze. Het was niet mijn bedoeling je persoonlijk aan te vallen. Daarmee is het gesprek afgelopen en lijken de twee hun “probleem” weer te hebben opgelost. Zal Cees voor nog meer rumoer zorgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Hortence at 22:08

    Cees, moet gewoon weg uit Utopia.Hij west dat hij met een groep verschillende mensen samen zou gaan wonnen.Nu klaagt hij al dat hij niet goed kan slapen.Tieneke had het zelfde.Die man is niet goed wijs.De volgende stemming zal niet moeilijke zijn.Wees met die Cees,hij verkleurt Utopia.Jammer hoor!!!!! Die trap die Naomi heeft gekregen van en van die koeien,heeft ze zich laten nakijken.Een koe kan heel hart trappen.Naomi ,heeft heel geluk gehad dat die kat haar haar oog niet uit heeft gekrabd.Wie gaat nu met een wilde kat in bed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *