Benjamin verklaart de liefde aan Stefanie

Benjamin verklaart de liefde aan Stefanie

Er lijkt een nieuw stelletje te ontstaan in Utopia, Benjamin en Stefanie… Benjamin heeft zojuist de liefde verklaard aan Stefanie, maar is het wel wederzijds?

Want zodra Benjamin op het rokersbankje toegeeft dat ze haar leuk vind weet Stefanie niet welke houding ze moet nemen. Benjamin trekt zich daar niets van aan. Grappig dat jij vind dat ik afstand van jou hou. Hoezo vraagt Stefanie. Benjamin legt vervolgens zijn hand op het been van Stefanie legt, zegt hij lachend dit is een van m’n moves, mijn player skills. Stefanie zegt dat het niet aan zijn player skills ligt, maar dat het opvalt dat hij haar leuk vindt. Even is het stil… “Dat is niet bewust hoor antwoordt Benjamin. Ik vind je nog steeds wel een knapperd. Als je je haar hebt gedaan. Stefanie gaat er niet echt verder op in en Benjamin probeert nog een manier om haar te versieren. Hoe kan ik dit toch poëtisch verwoorden? En doet dan een poging, mijn hormonen spelen hier ook af en toe een beetje op en het is echt niet zo dat ik met je wil trouwen, maar ik vind je wel een knapperd. Oke duidelijk zegt Stefanie die niet echt onder de indruk lijkt. Als Bas erbij komt zitten pakt Benjamin Stefanie nog even goed vast.

Wat later bespreekt Stefanie in het kantoor dat Benjamin haar de liefde verklaard heeft. Dit fluistert ze bij Gabriëlle in het oor. Ivan kijkt nieuwsgierig naar de dames maar dat vind Stefanie niks, houdt jij je maar even bezig met de laptop zegt ze tegen hem. En het lijkt Gabriëlle beter dat ze niet fluistert in het bijzijn van anderen. Als je iets wil vertellen wat niemand mag weten, dan moet je wachten tot de anderen weg zijn. Ook Ivan laat duidelijk merken dat hij hier niet van gediend is. Dan besluit Stefanie het toch maar te vertellen tegen Gabriëlle en Ivan. Ik heb een liefdesverklaring gekregen. Nieuwsgierig vraagt Gabriëlle of het gaat om iemand binnen of buiten de poort. Als Gabriëlle hoort dat het over een persoon binnen de poort gaat, weet ze meteen over wie het gaat. Is hij verliefd op je? Wil je er wat mee? vraagt ze. Stefanie antwoordt dat zij niks met Benjamin wil en schiet vervolgens in de lach. Dus hoe dit precies gaat aflopen is nog even de vraag. Wordt vervolgd?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Merel at 07:55

    Elisabeth, Dat wilde ik ook zeggen. Zeker door deze foto vanaf het zij aanzicht is het goed te zien hoeveel ze op elkaar lijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *