Een rookvrij Utopia?!

Een rookvrij Utopia?!

De YOLO challenges blijven maar binnen stromen, ook is er zojuist weer een mail binnen gekomen. Met een bijzondere opdracht voor alle rokers in Utopia, wat zal dat ten wegen brengen?!

De uitdaging is namelijk een rookvrij Utopia. Vierentwintig uur lang mag er niet worden gerookt. De dames zijn blij dat dit een echte opdracht is en dat er geen slipjes aan te pas komen. Gabriëlle vraagt zich af wie als eerst zal flippen. Nicole is enthousiast en vertelt het gelijk aan de rest van de groep. Dat lijkt me een echte uitdaging voegt ze eraan toe. Het bijzondere is dat de meeste bewoners het ook wel wat vinden. Benjamin heeft zelfs een toevoeging. Ik vind wel dat als iemand zin heeft in een sigaret, we een liedje moeten zingen. Dat het wel gezellig blijft. Of draai ik nou door? Nicole antwoordt ehh, ik ga even een sigaretje roken. Krijg gelijk trek in een peukie.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Hannah at 18:20

    Het zou een echte uitdaging zijn als ze minstens drie dagen zouden stoppen, dan is alle nicotine namelijk uit je bloed en is de zin in een sigaret het groots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *