Rob gaat weer werken

Rob gaat weer werken

Cees heeft vanmorgen nogal wat kritiek geuit tegenover Rob. Rob zou namelijk veel te weinig doen en amper werken. Na een lange discussie lijkt Rob toch wat mee hebben gekregen. Zo hebben we hem zien mee werken aan de organisatie van wat evenementen en heeft Cees zelfs geholpen. Ondanks dat het erop leek dat de twee het niet zo goed met elkaar konden vinden… Cees liep het kantoor in waar Bjorn, Gabriëlle en Rob aan tafel zaten. Weet iemand hoe de wasmachine werkt? Er zijn sinds gisteren geen handdoeken meer zegt Cees tegen de groep. Verrassend genoeg staat Rob als eerste op om te helpen. Samen lopen de twee mannen richting het washok waar Rob uitlegt hoe de wasmachine precies werkt. Zal hij dan toch het licht gezien hebben?

Wat gebeurd er nog meer in Utopia? Het lijkt een vrij rustige dag te zijn. Klaver is vandaag jarig, de koe is 1 jaar geworden. Verder heeft  Bjorn gisteren een verzoek binnen gekregen per mail voor een YOLO challenge. Hij moet de stal schoonmaken en de koeien melken, hier krijgt hij dan 25 euro voor. Toen Bjorn dat gisteren las reageerde hij vrij rustig. Dat heb ik allang een keer gedaan, dat is prima! Maar Bas heeft er ook van gehoord en wil zijn mede bewoner een beetje tegen werken. Hij verstopt een onderdeel van de melkmachine waardoor het melken met de melkmachine vrij moeilijk wordt. Hij gooit een slang de zolder van de stal op en zegt daarna succes Bjorn! Hoe zal dat gaan aflopen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *