Utopia nieuwtjes 28 juli

Utopia nieuwtjes 28 juli

Het Utopia nieuws van 28 juli vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Naomi heeft de koeien vanmorgen verzorgd.
 • Naomi heeft vannacht veel lawaai gemaakt, en dat vond Cees een mooie gelegenheid om haar daar op aan te spreken. Haar muziek stond te hard en de ratelende laptop maakte ook teveel lawaai… Naomi was niet blij dat ze erop aangesproken werd.
 • Gina werd vanmorgen blij verrast door post van het thuisfront. Ze heeft leuke post van haar moeder en krijgt onder andere zaadjes toegestuurd die ze moet planten. Ook haar verjaardag vond ze erg gezellig, maar ze had best dronken mogen worden… Verder regent het streamlocks waardoor het allemaal moeilijk te volgen is. Gina gaat vannacht alles op haar gemak beantwoorden.
 • Stefanie was in tranen vanmorgen, ze had een brief van haar ex vriend Lars. En daar stond nogal wat negativiteit in. Hij driegde met van alles zoals zelfmoord. Gina en Nicole troostte haar een beetje. Volgens Nicole is het gewoon vraag om aandacht. En Gina denkt dat Lars zo schrijft alleen maar om haar een hak te zetten.
 • Klaver was weer aan het drinken bij moeder koe, Mark en Bas haalde de twee weer uit elkaar.
 • Een aantal bewoners zitten gezellig te kletsen in de woonkamer. Verder is het erg rustig in Utopia.

We voorzien dit bericht indien noodzakelijk nog van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Tony at 11:44

  Daar gaan we weer. Mevrouw kan weer niet tegen kritiek, met haar grote slabek !!
  Ze heeft nergens last van, alleen als ze wat moet doen heeft ze last van haar spiertjes ….

 2. Marja at 12:56

  Gisteren verweet Naomi Cees dat hij ’s morgens te hard goedemorgen tegen haar zei, maar Cees mag niets terug zeggen zeker, dan is madam beledigd. Ze schreeuwt en gilt zelf de hele dag en avond.

 3. Druif at 12:40

  Ach die gina haar moeder, ze mag best dronken worden op haar verjaardag . En straalbezopen ervoor en erna ,en tussendoor ook nog wel eens voor de lol . goed hoor zo ben je wel de vriendin van je dochter , verkeert voorbeeld mama , je kan je dochter ook waarschuwen daarvoor want inderdaad drinken om dronken te worden is een rare gewoonte tegenwoordig . Ze lust ze zelf denk ik ook wel daarom kan je dat ook makkelijker prima vinden ook als is die dochter geen Puber meer . En Korsakoff duurt nog even maar gaat vast sneller dan je denkt . Drinken moet kunnen maar met mate is denk verstandiger

 4. Druif at 12:31

  De pot verwijt de ketel gevalletje denk ik . Nomie begin. Maar zij is ook doof of slechthorend dus misschien dat het inderdaad wat hard was . En als je wil slapen en het lukt om een of andere reden niet kan je overal last van hebben . Zo hebben ze meer gemeen dan ze denken

 5. Hilly at 12:18

  Naomi maakt op ieder tijdstip kabaal, ze denkt gewoon niet na en houd weinig rekening met anderen, en als ze dan aangesproken word kan ze daar niet tegen en altijd in de verdedeging, wat is ze toch hoog in de bol,bleeeee
  En die ex van stef, ik zou er helemaal mee kappen, want iemand die zulke dreigementen uit moet je niet mee om willen gaan. Wat een ….

 6. Mjo at 12:00

  Vraag mij af of de andere bewoners ook last hebben gehad van Naomi’s harde muziek en ratelende laptop of weer alleen Cees.
  Toegegeven, harde muziek is niet nodig, maar zeuren over een ratelende laptop. Zucht !!!!!!!
  Je kunt wel op alle slakken zout leggen.

  Cees heeft blijkbaar last van een lichte slaap en wordt hij nog wakker als iemand een wind laat. Als Cees inderdaad last heeft van een lichte slaap, moet hij vooral niet wonen in een woongemeenschap, maar in een hutje op de hei. Er zijn ook mensen die snurken. Wordt Cees daar dan niet wakker van???

  Ik adviseer Cees oordopjes te gebruiken, heeft hij nergens last van en slaapt hij als een marmot, op z’n nieuwe matras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *