Actie dag HNA begonnen

Actie dag HNA begonnen

Naomi lijdt onder een spierziekte en vandaag wil ze aandacht vragen voor anderen die ook kampen met een spierziekte. Daarom doen de bewoners vandaag allerlei activiteiten terwijl zij kampen met een kunstmatige handicap. Maar voordat de dag begint wil Naomi nog met iedereen even centraal gaan. Wanneer iedereen klaar zit legt Naomi uit wat er vandaag allemaal moet gaan gebeuren. Iedereen zal een sling moeten dragen. Dat betekent dat de Utopianen de gehele dag maar één arm kunnen gebruiken. Er hangt een gewicht aan het plafond van de loods. Door middel van een touw moet dit gewicht de hele dag omhoog worden gehouden. Laat iemand het touw los? Dan valt het gewicht op de grond. Iedere bewoner komt aan de beurt om het gewicht circa 51 minuten in de lucht te houden. Daarnaast zullen er nog veel meer activiteiten en spelletjes plaatsvinden die de bewoners zullen moeten voltooien. Ook moet er op creatieve wijze geld worden ingezameld. Het streefbedrag per bewoner is honderd euro.

Maar de inwoners zullen zich ook nog eens bezighouden met hun dagelijkse bezigheden, want er moet bijvoorbeeld ook gegeten worden. Aangezien iedereen maar één arm beschikbaar heeft, is teamwork vandaag een van belang. Deze dag is dus tegelijkertijd een goede manier om de groep weer dichter bij elkaar te brengen. Hoe zal de dag verder verlopen? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Hyl at 15:34

  Een vreemd gedoe allemaal, kunstmatig je arm niet gebruiken slaat nergens op, je voelt toch niks?
  Bovendien naomi heeft weleens eerder iets ‘georganiseerd’,de mensen blijven niet doneren!!!!!!
  Bovendien, hoe kan je boksen met deze ziekte, hoe dom kun je zijn,na afloop huilen van de pijn, een beetje stom

 2. gea at 12:59

  Wat een dom gedoe, Naomi heeft alleen maar last als ze wat moet doen,als er een feestje is heeft nergens last van, en gisteren zag ik dat ze ook gaat boksen beetje vreemd allemaal.

 3. Marja at 11:33

  Dit is allemaal idioterie. Als zoals Naomi zegt er alleen maar chipsetende uitkeringstrekkers naar het programma kijken hoeft ze niet veel geld te verwachten. Maar Talpa zal wel voor geld zorgen ook al lopen ze niet met een mitella.
  Als je geld aan de stichting wil geven stop je het toch niet in hun gouden pot, zodat ze weer sushi kunnen eten, maar doneer je rechtstreeks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *