Avond samenvatting 30 augustus

Avond samenvatting 30 augustus

Door persoonlijke omstandigheden kunnen we je helaas nu pas voorzien van wat Utopia nieuws. We hebben een avond samenvatting gemaakt zodat je weer volledig op de hoogte bent van wat er in Utopia is gebeurd.

Problemen tijdens de markt
De markt liep niet helemaal geslaagd, zo waren er problemen met de stroom en ontstond er al snel paniek. Dit probleem hebben we al eens eerder gezien. Ivan en Wim probeerde alles op te lossen en uiteindelijk lukt het Wim gelukkig. Ondanks het feit dat hij er niets van snapt. Waarschijnlijk had het met het stroomverbruik van Le Luifel te maken.

Cees populair
Vandaag was Utopia markt en Gabriëlle, Naomi en Gabriëlle zaten over Cees te praten. Volgens Naomi was Cees vrij populair op de markt. Hij leefde echt op. Echter was de positiviteit al snel over want Stefanie had wel wat aan te merken. Zij heeft namelijk geen positief woord over hem gehoord. Gabriëlle denkt daarin tegen er iets anders over. Volgens haar was het een combinatie van positiviteit en negativiteit. Ze heeft Cees zelf gesproken en die haalt energie uit dagen als deze, of het nu positief of negatief is. En Cees geniet volgens haar van de interactie met de mensen.

Tijdens de markt konden wij toch wel enige populariteit bespeuren. De rondleidingen die hij deed waren toch wel met een negatief puntje. Zo vertelde hij dat hij toch nog even tot hoe laat hij heeft gewerkt en dat sommige inwoners echt niets doen.

Ivan irriteert zich aan de werkhouding van Mark
Ivan lijkt zich nogal te irriteren aan de werkhouding van Mark tijdens de markt. Ivan vindt het niet kunnen dat Mark heel de dag in de luifel heeft gezeten en maar wat heeft gedronken en shit. En op het einde van de dag niet meer wilde opruimen en helpen. Maar wel een grote bek hebben. Hij besprak dit met Gabriëlle, zij denkt dat Mark een beetje ontdaan is van de afgelopen dagen dat hij gewerkt heeft. Als je dat hard werken noemt mag je me opvegen, drie keer per week een paar patatjes snijden en in de frituur gooien….

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Wil at 08:07

  Wat een rot op erki g van ivan over mark en patat, zelf zit hij alle dagen achter de computer
  Alsof dat werken is
  Wat is het toch een nare, irritante bazige, rotvent

 2. gea at 23:49

  Als Cees denkt dat hij favoriete bewoner van de week is komt dat denk omdat hij mensen gratis broodjes beenham heeft gegeven die overigens bijna allemaal aangebrand waren. Trouwens ik zag vanavond het weekoverzicht waarin Cees zijn nagels schoonmaakte met de afwasborstel een nagelborsteltje is toch niet zo duur.

  • Ann at 08:53

   Gea, ik las interactie van mensen naar cees toe.. Bah wat een aandachttrekker. Als hij aandacht krijg is hij zo blij.. Vervelende chagrijnige man. En nagels schoonmaken met afwasborstel.. Bah..en dat hij zeg dat hij succesvol was toen hij werkte.. Nou geloof er niets van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *