Nog meer negativiteit rondom Rolf

Nog meer negativiteit rondom Rolf

Rolf en Wim spraken vanmorgen al over Rolf en dat was niet bepaald positief. De heren maar ook Mark zijn het niet eens met de werkhouding over de nieuwste bewoner en besluiten uiteindelijk het gesprek aan te gaan.

Wim laat blijken aan Bjorn dat hij niet te spreken is over de werkhouding van Rolf. Hij heeft dit echt verzaakt met werken en doen. Hij komt binnen met veel blabla. Welke idioot zet ’s ochtends pas een bar klaar? Hij had gisteren de hele dag. Ook Bjorn ziet dat Rolf half werk levert. Volgens Bjorn doet Rolf net alsof hij veel doet, maar er komt weinig van terecht. Gaby deed het vele malen beter achter de bar en verdiende nog eens veel meer geld dan hij dat deed. Later komt Rolf bij het gesprek staan en hij krijgt al snel de vuurdoop. De baromzet is schrikbarend slecht. Waar ligt dat aan? vraagt Mark. De inkoop antwoordt Rolf zonder twijfel in zijn stem. Maar wanneer de heren dit niet geloven vertelt Rolf doodleuk dat het aan het koolzuur lag, wat volgens hem op was. Oh, nu hebben we het koolzuur? zegt Bas met het nodige sarcasme in de stem. Jongen de stroom lag eraf, misschien is dat het wel antwoord Rolf dan uit het niets. Dan begint Wim hard te lachen. Maar Rolf laat zich er niet door uit het veld slaan. Weet je gaat hij verder, ik zeg je wat ik erover denk. Doe ermee wat je wilt. Ook Bjorn zit het niet lekker dat er meer dan € 2000,- minder is verdient dan vorige maand en toen stond Gaby ook alleen. Wij dachten dat Gaby niet hard werkte, maar dan werk jij nog minder. Het zal volgens ROlf allemaal wel. Dit is de eerste markt die hij werkt en het is voor hem ook nog ontdekken. Het is nu eenmaal wat het is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Marja at 09:19

    Er zitten veel luie mensen in utopia maar Rolf spant toch wel de kroon. Hij heeft veel praatjes, maar daden ho maar. Overal een smoesvooe verzinnen kan hij prima

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *