Favoriete bewoner week 36

Favoriete bewoner week 36

Een nieuwe week is aangebroken in Utopia en dat betekend weer een nieuwe uitslag van de favoriete bewoner van deze week! Bas is nog altijd de populairste bewoner gevolgd door Cees… Hij lijkt ondanks zijn geklaag toch nog geliefd te zijn bij enkelen. Ivan sluit de top 3 af en op de laatste plek zien we Gina terug. Bekijk hieronder de volledige uitslag nog eens terug:

 • Bas 40,71%
 • Cees 12,26%
 • Ivan 10,46%
 • Bjorn 9,44%
 • Gabriëlle 7,04%
 • Wim 5,87%
 • Naomi 3,71%
 • Mark 2,85%
 • Nicole 2,11%
 • Benjamin 1,37%
 • Rob 1,37%
 • Stefanie 1,25%
 • Rolf 0,83%
 • Gina 0,74%
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Hyl at 18:29

  Ivan op 2???????? Heel zn familie heeft 100x gestemd zeker, klopt niks van, zoveel aanhangers heeft hij toch niet, of de kijkers vinden zijn agressie en uitlatingen top, nou dan kan utopia beter stoppen als dat de norm is

 2. gea at 14:01

  Ik ben bang dat de hairspray die Cees gebruikt van Gina is ,als ze dat weet gaat ze helemaal uit haar dak ik ben ook benieuwd of Gina de haren van Cees wil knippen of dat er iemand voor moet komen er is geen andere kapster meer aanwezig!

 3. jolanda at 13:09

  Cees op twee hahahha kan eigenlijk ook niet anders je krijg alleen cees in beeld.zitten er nog andere in dan. Ivan laat zich laatste weken wel van de betere kant zien, maar dan nog op de derde plaats klop niet.

 4. Mieke at 12:58

  Cees 2e ????????????????????????
  Ivan 3e ????????????????????????
  Sporen die kiezers ook niet of zo?
  De twee grootste eikels van Utopia staan bijna bovenaan, wat een lachertje!
  Utopia gaat door in 2016??? Stop er maar per direct mee, het is een WAARDELOOS programma geworden.

 5. Yvon at 11:01

  Gea ik ben het helemaal met je eens,ik vind hem ook een ontsmakelijk mannetje,altijd de zelfde kleren aan,heb je gezien hoe hij zijn haartjes in model brengt…hoe hij door die loods loopt,over arrogantie gesproken.
  Het is natuurlijk wel iedere avond afwachten met wie hij nu weer ruzie maakt,of over wie hij nu weer roddelt en onwaarheden spreekt.

  • Mjo at 11:10

   Idd, Yvon zag ik ook hoe hij z’n haartjes in model bracht. En het gebruik van die haarlak was helemaal een giller.

   Is die wel van hem??? of is dat algemeen gebruik???

 6. gea at 10:01

  Cees op 2 wat een giller wie stemt er nu op Cees, ik erger me steeds meer aan die vent hij heeft overal op en aanmerkingen op en met de hygiene neemt het ook niet zo nauw als hij zegt, ik zag dat hij met een lepel de yoghurt proefde en diezelfde lepel weer terug deed in de yoghurt viezerik en met de afwasborstel zijn nagels schoonmaakte. Ook was hij gisteren weer lekker bezig om te klagen tegen de marktbezoekers over wat hij allemaal doet daar,walchelijke vent bah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *