Utopia nieuwtjes 31 augustus

Utopia nieuwtjes 31 augustus

Het Utopia nieuws van 31 augustus vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Vanmorgen hebben Benjamin en Gina post gehad. Beide waren natuurlijk erg blij met bericht van het thuisfront. Het nieuws was voor zover wij op hebben kunnen vangen positief. Benjamin had het zo nu en dan een beetje moeilijk en werd emotioneel. Ook Gina heeft wat foto’s gekregen van de begrafenis waar ze laatst was. De rest van de post nam ze door met Gabriëlle.
 • De tattoo artiest heeft zich weer gemeld in Utopia. Tijd voor Nicole en Stefanie om weer wat te leren dus. Ook zijn er klanten voor een tatoeage.
 • De boodschappen zijn ook weer geleverd.
 • Rolf en Gabriëlle pakken de boodschappen op hun gemak uit.
 • Cees en Bas zijn weer aan het klagen, dit keer gaat het over het laptopgebruik en de agenda.
 • Verder is het nog erg rustig en is er tot nu toe weinig te melden. Later komen we uiteraard terug met meer Utopia nieuws.

Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Anja at 21:00

  In de uitzending vanavond gezien en vooral gehoord dat ees niet in de bb mag slapen en ook niet in de foto studio die naomi gebruikt voor af en toe eens een foto, ze ging tekeer als een speenvarken, dan moetje toch wel heel erg neer kijken op andere mensen als je geen slaapplek creëer, ze kreeg flink kritiek en wat doet ze……..ze loopt weer weg zoals altijd
  Ik zou zeggen cees, ga lekker in die zgn foto studio slapen en laat die snotneus maar gillen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *