Bas wil alcoholgebruik aanpakken

Bas wil alcoholgebruik aanpakken

Bas heeft een idee om het alcoholgebruik in Utopia aan te pakken. Een drastisch plan waarin hij Ivan betrekt.

In de woonkamer vertelt Bas zijn plan aan Ivan, dit idee is echt creme de la creme. Wat is dit vraagt Ivan een beetje nieuwsgierig. Een krant antwoordt Bas en slaat de eerste pagina om. Wat nou als hier een artikel zou staan over alcoholmisbruik in Utopia? Goeie zegt Ivan enthousiast, maar dat is wel heftig hoor! Daar is Bas het mee eens maar misschien is dat wel wat er nodig is. We moeten de boel even goed wakker schudden. Misschien denken ze dan ook twee keer na. Bas vindt het vervelend dat er zo licht gedacht wordt over het alcoholgebruik in Utopia. Het loopt vaak uit de hand met een kater als gevolg op de volgende dag. We zetten er allemaal foto’s bij met de namen. Maar dat vindt Ivan maar niks, dat gaat te ver denk ik. Je moet wel beseffen dat dit enorm veel inpact zal hebben. Bas stelt voor om dan maar confronterende foto’s te gebruiken. Dat er sommigen er als zombies bij zitten in de morgen. We zullen vast een hele hoop over ons heen krijgen maar… Ivan onderbreekt hem. We? vraagt hij. Oke antwoordt Bas, ik zal wel veel over mij heen krijgen. Ivan vindt het idee verder prima maar adviseert Bas wel om uit te kijken met namen. Kunnen we binnenkort een bericht in de Telegraaf verwachten?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. johanna at 16:08

    Sneaky Bas, wat een misselijkmakend mannetje is het ook!
    Van die blik in zijn ogen met die misselijk smile krijg ik werkelijk kotsneigingen, bah!

    Maar het zou me ook niet verbazen dat hij die onsmakelijke ideeëndie hij vervolgens uitvoert in opdracht van de regie doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *