Volgens Cees moet het centraal veranderen

Volgens Cees moet het centraal veranderen

Buiten spreken Cees en Ivan over het centraal. Cees heeft een verbetering voor het houden van een centraal, er moet wat veranderd worden in zijn ogen.

Weet je wat ik jou adviseer begint Cees het gesprek. Om eens heel goed na te denken over het centraal. Dat moet heel anders. Dat moet je eigenlijk net zo doen als een vergadering. Een algemene vergadering van een bedrijf.  Het gaat alleen over de hoofdlijnen. Alle individuele dingen bespreek je individueel. Daar moet je naartoe!  Kortom alles bespreken met de groep werkt niet. In groepsverband krijg je het verlies aan interesse. En het versterkende groepsgevoel in verdedigende sfeer. Men voelt zich veel sterker in een groep, dan individueel.  Individueel zijn het lammetjes. En in de groep hebben ze allemaal een grote bek. Denk daar maar eens over na… Ivan antwoordt dat hij zit te denken hoe hij de aangedragen punten van Cees zou kunnen implementeren. Het idee is wel mooi voegt hij eraan toe. Maar zal het ook gaan werken?

Wat gebeurd er verder nog in Utopia? De streams werken weer dus er is weer een hoop gebeurd. Benjamin en Mark hebben een gesprek over wie van de genomineerden eruit zal staan. Benjamin denkt aan Gaby of misschien wel Bjorn. Ook twijfelt hij aan de echtheid van Rolf, wat gebeurd er als de akker klaar is? Hij zegt veel maar het betekend weinig. Ook Mark lijkt zijn twijfels te hebben over Rolf. Ook Bjorn en Bas hebben een gesprek over de nieuwen. Bas denkt dat hij toch maar voor Rolf gaat. Cees vindt het een bla bla mannetje, hij prikt er zo doorheen. Hij vindt zichzelf gaaf jongen wow… Cees zal dus niet voor Rolf gaan, dat is wel duidelijk. Bjorn geeft aan dat hij bij zijn keuze blijft en Bas lijkt alweer te twijfelen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Toet at 06:33

  Aan .Wat ik aan Ivan zie .Is een gevaarlijke man .Deze heeft zich zelf niet in de hand.Krijg je daar ruzie mee dan gebruikt hij zijn handen.Het is dat hij in utopia is dat het nog niet gebeurd is.Kees daar in tegen is misschien inderdaad een beetje vervelend maar werkt hard en geeft een ander geen grote mond.Vindt jij het normaal hoe hij reageert dat het publiek hem er uitstemd Ivan is echt een grote enge man.

 2. anneke g at 22:48

  Ann volgende keer je verhaal bij het goede artikel ( Ivan begrijpt niet waarom ze op Roelie stemmen) het is een beetje verwarrend zo
  Bedoel het goed

 3. Ann at 16:39

  Anneke en toet,
  Vorige keer zeiden jullie dat het leek of ivan bepaalde, maar als je goed heb gekeken en gelezen, zie je dat cees steeds naar ivan komt hoe hij erover denkt.. Over kiezen e.d.. Cees is stiekem en ivan moet het oplossen, zodat anderen hekel aan ivan krijgen en niet aan cees.

 4. Tony at 15:48

  Mark zus, Mark zo…Mark moet gewoon effe stil zijn….Hij heeft toch de boel belazerd…Vuile namaak-boekhouder !!! Met zijn eerlijkheidstest…..wat een kansloze zeg !!!

  • Ann at 16:14

   Yep, en wat denk je van cees, cees die het niet meer zag zitten en huilde, en nu gaat hij weer een ander vertellen wat er moet gebeuren, wat een vervelende oude zeur. Zal je vader maar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *