Ventileren over nieuwelingen Rolf en Roelie

Ventileren over nieuwelingen Rolf en Roelie

Morgen moet er gestemd worden wie er mag blijven Rolf of Roelie. En dat brengt weer de nodige gesprekken. Zo spreken Benjamin, Rob en Stefanie erover.

Op de schommelstoel ventileren Rob en Benjamin over de nieuwelingen. Rob vraagt aan Benjamin of hij er al uit is. Benjamin antwoordt dat hij het eigenlijk wel al weet. En vraagt of Rob ook al zover is. Rob antwoordt dat Roelie niet echt een doel heeft en ik vind Rolf bloed irritant. Maar hij is wel een harde werken. Dus waar ga je dan voor? Gemoedstoestand of een harde werker? Ik weet het niet meer voegt hij eraan toe. Benjamin geeft toe ook met hetzelfde probleem te zitten. Als hij uit zijn gevoel kiest, dan stemt hij voor Roelie. Maar als hij erover nadenkt dan ziet hij wel degelijk kwaliteiten bij Rolf. De mannen vinden dat Rolf superhard zijn best doet, maar zij verwachten ook dat hij in de toekomst met andere bewoners zal botsen. Ook vindt Rob net als Cees Rolf popie jopie gedrag vertonen. Ik heb het gevoel dat ik mijzelf voor mijn kop ga slaan en mijzelf pijnig als ik hem kies. Maar hij is wel nuttig en gaat er echt voor.

Wat later komt Stefanie op de schommelbank en gaat Benjamin weg. Ook dan gaat het gesprek al snel over de potentiële bewoners. Rob is benieuwd of Stefanie het al een beetje weet. Maar helaas ze vertelt dat ze er nog niet echt uit is. Of je gaat voor de gezelligheid of je gaat voor een harde werker voegt ze eraan toe. Ook voelt Stefanie zich min of meer verplicht om voor Rolf te gaan. Hij doet meer zijn best en voegt meer toe. Maar ja, het is gewoon echt mijn type niet, en heeft veel praatjes. Rob kan zich er wel in vinden, qua praatjes dan. Volgens Rob heeft Rolf veel te veel praatjes. Maar wat zal het worden? Een gezellige bewoner of een hard werkende bewoner? Morgen weten we het!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Kasta at 12:22

  Ik hoop dat Roelie blijft, als Rolf blijft gaat Ivan naar huis……. Dat zou ik jammer vinden, hij maakt utopia leuk om naar te kijken, beetje actie in de tent.

 2. gea at 18:47

  Volgens mij is het al te laat in het jaar om nog wat te zaaien, misschien kan hij boerenkoolplantjes poten en prei verder is er denk ik niets wat nog gaat groeien in de buitenlucht

  • Klaverboer at 23:47

   Je hebt helemaal gelijk Gea, spinazie zaaien kan ook nog , voor de rest is het op de akker gewoon te laat! Nu nog wortels zaaien heeft totaal geen zin. In de kas kan nog wel sla, radijs gezaaid worden. Jammer dat Chris weggegaan is want dan hadden ze nu volop groente van de akker gehad!

   • anneke g at 12:50

    Misschien kunnen ze nog onrust(zaaien)
    Ja jammer dat Chris weg is gegaan ze hebben het een paar weken volgehouden als ze door hadden gezet hadden ze een akker vol eten in plaats van onkruid ze zijn dagen lang met heel wat man aan het onkruid weg halen geweest , waren ze dagelijks 1 uurtje op de akker bezig geweest hadden ze lekker te eten gehad

 3. Tineke at 15:08

  Rolf “lijkt” hard te werken, maar niet met verstand van zaken . Wie heeft ooit al zijn zaadjes tegelijk in de grond gestopt?? Wortels kunnen volgens hem dicht bij elkaar omdat ze recht naar beneden groeien, haha in zand misschien.
  En iedereen stinkt erin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *