Gina voelt zich de boevrouw

Gina voelt zich de boevrouw

Gina en Mark hebben vanmiddag een goed gesprek gehad. Het gesprek ging over hun relatiebreuk, Gina voelt zich namelijk de boevrouw en bespreekt dit met haar ex…

Gina heeft namelijk verschillende gasten tegenover zich gekregen die kritiek uitte over het feit dat de relatie nu over is. Buiten bij Le luifel wordt het besproken. Gina geeft aan dat ze veel bullshit over zich heen heeft gekregen. Het was fijn geweest als jij daarbij zou zijn, dan had jij kunnen zeggen dat we het er allebei mee eens zijn. Want nu lijkt het elke keer alsof ik de boevrouw ben en ik harteloos ben. Mark antwoordt dat het voornamelijk gaat om de keuze die ze gemaakt heeft om te zeggen ermee te stoppen. Volgens Gina heeft dat ook een rede, denk je dat het voor mij die rede niet tien keer zo pijnlijk is en ook mijn relatie over is? Mark knikt en Gina vertelt verder. Daar denkt niemand aan, alleen maar van ohh ja Mark is eigenlijk gedumpt.  Maar ze vergeten eigenlijk dat ik voor mijn gevoel, zwaar in de maling ben genomen qua leugen. Qua vertrouwen. En uiteindelijk ben ik ook diegene die zijn maatje kwijt is en de jongen waarop ik verliefd ben. Ja antwoordt Mark en Gina zegt dat ze Mark nergens mee heeft  voor gelogen. Ik zit in hetzelfde schuitje want jij bent mij kwijt maar ik ben jou ook kwijt. Dat is hetzelfde, Mark lacht en Gina zegt dat is toch zo? Ja antwoordt Mark en volgens Gina denkt niemand zo. Ja zegt Mark nog maar een keer en stelt dan voor om te gaan sporten. Om op die manier wat agressie los te laten. Ja is goed antwoordt Gina eerst mijn thee drinken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. johanna at 14:59

  Echt een mama’s kindje die Gina en ze praat als een kleuter. Als ze haar zin niet krijgt is ’t niet te best, het is eigenlijk een verwend nest. En Mark is een ja-knikker, waait met alle winden mee, bah!
  Utopia is echt puberaal geworden, heeft niets meer met een “ideale” samenleving te maken. Die lui (pubers) die er nu zitten denken dat ze op vakantie zijn in een All-Inclusive resort, waarbij wel heel veel wordt gezopen!!! Of vervelen die “kindertjes” zich daar???

 2. Wil at 08:41

  Gina heeft het er zelf naar gemaakt, door eerst haar moeders brief te geloven, en dan die taal die ze heeft gebruikt richting Mark, is niet normaal
  Mark had haar allang een schop onder de kont moeten geven, en haar de poort wijzen waar mama staat te wachten.

  • anneke g at 12:44

   Maar een deel van de brief die ze kreeg van haar moeder achter houden mag wel.
   Mark is net zo erg en houd ook geld achter hij is gek van achter houden van dingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *