Ivan snapt niet waarom mensen voor Roelie kiezen

Ivan snapt niet waarom mensen voor Roelie kiezen

De live stream problemen zijn weer opgelost, momenteel hebben we op alle live streams weer beeld. Tijd dus om je weer wat van nieuws te voorzien. Zo zaten Nicole en Ivan vanmorgen bij de veranda en hadden het over het stemmen. Het stemmen wat morgen plaats zal vinden, wie van de potentiële bewoners Roelie of Rolf definitief in Utopia mogen blijven. Ivan snapt niet waarom andere bewoners voor Roelie gaan.

Ivan snapt niet hoe mensen bepaalde keuzes maken zegt Ivan tegen Nicole. Ik had gisteren ook al een gesprek met Benjamin, hij vroeg wat ik zou doen. Hij zei dat Rolf meer kan toevoegen maar Roelie gezelliger vindt. Naomi merkte ook al op dat Rolf goed is voor de bv maar ze vind Roelie gezelliger en leuker. Gina ook hetzelfde, Gaby zal ook wel hetzelfde zijn. Nicole antwoordt dat wat voor jou belangrijk is hoeft niet voor jou belangrijk te zijn. Ivan zegt het te snappen maar snapt de logica erachter niet helemaal. Ik weet dat iets goed is maar ik kies iets anders omdat dat nu gezellig en leuk lijkt… Terwijl het eigenlijk gebaseerd is op het feit dat je meer tijd met diegene hebt doorgebracht. Volgens Nicole is dat ook de rede waarom Gina er nu zit. Ehh f*ck no zegt Ivan verbaasd. Nicole gaat verder, ik weet niet hoor maar Marcel heeft 4 dagen ideeën aanlopen dragen. Uiteindelijk is er gekozen voor Gina… Omdat ze positief was en aan de schoonheid van Utopia mee droeg vult Ivan in. Volgens Nicole doet Roelie dat nu ook, jij wilt dat Rolf blijft denk ik. Ja antwoordt Ivan, maar ik snap niet waarom mensen niet snappen dat Rolf beter voor de BV is maar toch voor Roelie gaan. Hun vinden dat schijnbaar fijner aldus Nicole, niet iedereen heeft belang voor Utopia. What the f*ck doen ze hier dan vraagt Ivan verbaasd. Ze zitten hier voor hun eigen doel antwoordt Nicole. Ja gaat Ivan verder maar je weet dat met het feit dat je Utopia helpt je je eigen doel ook behelpt. Absoluut zegt Nicole maar sommige mensen kunnen niet zo schakelen of denken…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. gea at 22:54

  Ivan heeft zeker ergens gehoord dat Rolf hem er niet uitzet en hij daarom Roelie weer wegstuurd. Ik hoop dat Rolf zich dan nog bedenkt en hem over het hek gooit.

 2. anneke g at 22:31

  Ik begrijp en dat zeg ik al zo lang waarom komen er nog nieuwe in ze krijgen geen kans van deze bewoners en de gene die er nu in komen doen niks nieuws.
  En dan komt er commentaar van de bankzitters , als ze dit jaar stoppen moet er gewoon niet meer gestemd worden ,laten ze dit jaar uit maar doen met wie er nu inzitten en dan de winnaar laten kiezen door de streamers en niet door de bewoners

 3. melisa at 22:29

  of utopia op deze manier nog een jaar door kan vraag ik me af. als ze al van plan zijn door te gaan, zou ik ergens een nieuwe loods neerzetten net als het begin. een start met niks. alleen een kist wat ze nog mogen vullen. dat zou een eerlijke strijd zijn. het staat mij echt tegen dat de groep wat er nu zit, in een gespreid bedje zijn gekomen. ik beweer niet dat er niet hard is gewerkt. maar nu? lijkt wel zomerkamp… bleegghh utopia la playa

 4. joze at 16:49

  Ivan mag er van mij ook uit, maar hij heeft nu wel gelijk.
  Met die Rolf kan utopia misschien een beetje “utopia” worden.
  Maar ze kiezen Roellie omdat ze denken dat zij ook voornamelijk
  gaat roken, zuipen, roddelen en lekker lui doen.
  Jammer dat er van het oorspronkelijke format niets meer over is, het is nu
  een soort van O O Cherso!

 5. anneke at 15:27

  Beslist Ivan nu ook al wie iedereen moet stemmen ik dacht dat je dat zelf mocht beslissen , ja Nicole die praat wel met hem mee en waarom dat f woord weer.
  Ivan wil natuurlijk dat Rolf blijft omdat hij Ivan erin wil houden

 6. Tineke at 15:00

  Rolf lijkt zo’n toevoeging , maar dat betwijfel ik. Hij praat veel en weet alles, heeft zelf een moestuin en er verstand van, heb je ooit iemand met een moestuin gezien die al zijn zaad in één keer zaait?? Hij is zich heel bewust van de camera’s en heel popie jopie.
  Hij overlegt niets, Roeli profileert zich minder, maar komt langzaam op gang en overlegt en vraagt veel aan de overige bewoners.
  Ik hoop echt dat Ivan naar huis gestemd wordt, de boel zal dan veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *