Gaat Nicole binnenkort naar huis?!

Gaat Nicole binnenkort naar huis?!

Storing in Utopia, er zijn problemen met de live streams zo meldt de officiële Utopia website. Momenteel werkt alleen nog maar stream 3 en de rest geeft zwart beeld. Laten we hopen dat het binnenkort opgelost wordt. We gaan maar even verder met het brengen van meer nieuws. Nieuws vanaf de buitenwereld over Nicole. De moeder van Nicole heeft namelijk een update van haar dochter gehad en dit wordt gemeld op haar Facebook pagina.

“Gisteren bericht van TALPA gehad over de gezondheid van Nicole. Uit het bloed onderzoek is niets verontrustend gekomen. Toch valt ze erg af. En voelt zich niet goed. Dat zie je ook. Ze heeft wallen onder haar ogen en is erg vermoeid. Naar eigen zeggen. Van het in Utopia zijn.Het is natuurlijk ook niet niks. Elke dag weer die camera’s op je en dat al 10 maanden. Ze krijgt heel veel steun van Ivan en Gabs. Volgende week heeft ze een aantal gesprekken met de psycholoog over haar verblijf in Utopia en of ze dit nog wel wil. Ondanks dat staat ze toch bijna elke dag voor de groep te koken bakken en te helpen waar ze kan. Ook het tatoeeren gaat heel goed. Daarin heeft ze haar passie gevonden. Maar wat men soms niet begrijpt is dat Nicole niet zoveel afspraken kan en mag maken. Want dan zouden de streamers en tv kijkers haar alleen nog maar in de tattoo shop zien. Ze is sterk en ze probeert zich erdoor heen te worstelen.Nicole voor mij haar moeder is het goed zo. En mag ze naar huis komen. Maar dat zal ze niet zomaar doen. Ze heeft Ivan en Gabs belooft door te zetten. Dus gaan we maar afwachten of de gesprekken met de psycholoog haar weer wat op kunnen beuren. En moeten wij haar de vrienden en familie blijven steunen.”

Zal Nicole doorzetten? Of zal ze na verschillende gesprekken met de psycholoog toch misschien snel naar huis komen? Gelukkig heeft ze veel steun van Ivan en Gabriëlle, laten we er maar het beste van hopen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. gea at 11:37

  Het is mij nog niet opgevallen dat Nicole altijd voor de groep aan het koken en bakken is. Ik zie haar alleen maar met grote ogen op het bankje zitten roken en drinken en zich overal mee bemoeien, misschien moet ze dat wat minder doen en anders rot ze maar op en neem dan svp Ivan mee.

 2. Jan at 11:14

  Iets gezonder leven en eten zou al helpen. Minder alcohol. Sta versteld hoeveel alcohol er door gaat in Utopia. De mensen die er uit gaan kunnen gelijk door na een AA cursus. Van de vijf mensen die op de bank zitten is Ivan de persoon die veel te veel een stempel drukt op Utopia. Alle creatieve ideeen worden door hem gecensureerd. Dit is de kans om Ivan naar huis te sturen.

 3. joze at 11:07

  Wat een lariekoek. Nicole mag niet veel afspraken maken, anders zien wij haar alleen nog maar tatoe-
  eren. Cris was altijd in de tuin bezig, Nicoline was vaak, heel lang bezig met schilderen.
  Ik denk dat Nicolle in de gaten heeft dat ze geen utopiaan 2015 wordt, dat was haar grootste doel.
  En daar kan ze misschien niet door slapen.

 4. theo 076 at 09:51

  ivan durfen ze er niet uit te stemmen helaas,wordt het gaby of cees,de 2 gemakkeljkste slachtoffers,en dan kunnen ze weer verder met hun gezuip,alcotopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *