Rolf stemt Ivan niet weg

Rolf stemt Ivan niet weg

Nog meer gesprekken in de late avond, we gaan dus even terug naar gisteren. Benjamin en nieuwkomer Rob hebben een gesprek over het wegstemmen van één van de genomineerden. Rolf lijkt zijn keuze al een beetje gemaakt te hebben.

Rolf maakt heel duidelijk dat hij Ivan niet weg kan stemmen, hij heeft er een goede klik mee en bovendien als hij weg moet stort de groep in elkaar. Benjamin is het daar volledig mee eens, hij heeft ook al zoveel in Utopia gestopt. Beide heren hebben voordat ze Utopia in gingen al gedacht het goed te kunnen vinden met Ivan. Volgens Rolf is Ivan een benaderbare jongen als je hem benaderd op de manier waarop hij je begrijpt en kan relativeren. Benjamin antwoordt dat als Ivan het niet begrijpt gaat nadenken. Bjorn zegt tegen mij het is er een met tegenzicht gaat Rolf verder. Ook vraagt hij wat ik aan het doen ben, hij is ook zoekende naar mij. Ik kom waarvoor ik het vertelt heb, zondagavond heb ik niet in gedachten. Meer over een jaar, ik kom hier om te groeien met elkaar en het samenwerken te bevorderen. De dingen die ik er omheen kan doen pak ik erbij. Maar mijn “core” is de akker en het restaurant. Sales en marketing met Bjorn en de ondersteuning voor de BV. Dat kom ik hier doen. De heren praten nog even verder, zo worden verbeterpunten van Rolf besproken die in het filmpje terug te kijken is.

Dan wordt zondag nog eens besproken, volgens Rolf heeft hij redelijk wat kans. De stem van Wim heb ik al, van Ivan, van Nicole ook als ze met Ivan mee gaat, de stem van Mark, Bjorn, Cees vind ik moeilijk. Maar hij kan zich indekken door mij een stem te geven en dan hopen dat ik hem de volgende dag niet weg stem. Omdat ik level met hem, we hebben dezelfde achtergrond. Maar hij doet er geen f*ck mee. Er is alleen één ding hij zit hier pas 4 weken. Gaby zit er al 8 maanden. Ja antwoordt Benjamin en zij is 18 en hij 61. Dat neem ik ook mee gaat Rolf verder, ik heb zoiets van geef Cees de kans. Maar na de hele discussie van vandaag… Gaby is zoekende maar na 8 maanden….. Cees is ook een spinnenweb en doet heel veel. Benjamin antwoordt dat hij blij is niemand weg hoeft te sturen. Rolf antwoordt dat hij geen show gaat opzetten. Bjorn is creatief in nadenken en opzetten en daar ga ik hem mee helpen. De nieuweling lijkt dus te twijfelen tussen Cees en Gaby. Ivan lijkt safe te zijn en Bjorn ook. Over Bas wordt niet gesproken… Hoe het af gaat lopen zien we morgenavond, spannend!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 00:18

  we gaan toch geen schijtlijsters in utopia krijgen , bang om ivan eruit te lazeren , weg met die goser . van een ivan . ivan heeft toch goed het roer in handen . die mafketels hebben toch de angst voor ivan , geen regels toch in utopia , oke behalve de regels van ivan , daar moet hun zich aan houden . ze hebben wel schrik voor die goser , nou ik niet , ben die goser al meer dan zat . arrogante ventje . meerderheid wilt uit utopia , omdat ze bang zijn voor dat arrogante vies ventje , bah , gooi hem eruit als je ruggegraad hebt , nu is het aan rolf of roelie , verlos hun van ivan , jullie moeten er ook nog een tijdje zitten . in dat resime van ivan .

 2. anneke at 13:24

  Dus het is zo , als je hem er niet uit stuur dan stem ik dat je mag blijven heeft hij of zij niet zelf het recht om iemand eruit te stemmen die hij of zij wil.
  Krijgt de persoon die er in blijft en de verkeerde weg stuurd daar dan geen leven meer.

 3. MariaBora at 11:49

  Ivan een benaderbaarde jongen, ja alleen als het in zijn straatje uitkomt, anders gaat hij schelden en gooien met dingen, een lelijk verwend kind is het. Zelfs de nieuwe zijn bang voor hem, of is het wat anders??

 4. gea at 11:30

  Dat heb ik al gelijk gezegd dat de nieuwkomers instructies krijgen om Ivan er niet uit te stemmen, ik kan alleen niet begrijpen dat als ze alles op tv hebben gevolgd ze niet hebben gezien wat iedereen hier schrijft wat een etterbak het eigenlijk is.

 5. joze at 11:19

  Inderdaad Thomas.
  Zonder Ivan, die daar telkens de boel op stelten zet, is utopia super saai.
  De meesten daar zijn alleen bezig met roddelen en zuipen, ze moeten zichzelf vinden!

 6. thomas at 10:15

  ja natuurlijk stemt hij iwan niet weg.
  dat hebben de 2 nieuwkomers al gehoord dat ze dat niet mogen doen voordat ze er in gingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *