Benjamin over boze streamers

Benjamin over boze streamers

Eerder schreven we al over Roelie die samen met Naomi vervelende opmerkingen maakte over streamers. Benjamin heeft dit ook opgevangen en besprak het gisterenavond met Ivan.

Want gisterenavond was er een gezellige avond in Utopia, een Anouck tribute band kwam langs. Die voor een gezellige maar vooral ook muzikale avond zorgde. Tijdens deze avond heeft Benjamin opgevangen dat er bepaalde opmerkingen gemaakt zijn over de streamers. Na het evenement bespreekt hij het met Ivan. Buiten zitten de heren bij de veranda, Benjamin neemt het woord. Er hebben mensen dingen gezegd over de live streamers vertelt Benjamin tegen Ivan. Ivan vraagt zich af wat er dan gezegd is. Benjamin antwoordt dat ze niet in de gaten hebben dat je 24/7 op televisie bent. Mensen kunnen 24/7 horen wat je zegt. Ze hebben het niet precies vertelt maar iemand die hier nog niet zo lang is heeft gezegd van ja die streamers zijn van die werkeloze vrouwen die alleen maar chips eten. Dat is zo stom jongen merkt Ivan enigszins verbaasd op. Ja gaat Benjamin verder, ik ga er mijn column ook aan wijden, en ik wil een dag voor de streamers organiseren. Wat de streamers zijn wel de mensen die ons kennen. Ze zien alles van ons maar wij kennen hun niet. Dus laten we eens kennis gaan maken met hun. Nodig ze eens uit in ons huis, wij zijn altijd in hun huis. Om te laten zie van hoe het hier is, het is anders dan wat je ziet. Dat kun je niet uitleggen omdat je er niet bent. Ivan snapt Benjamin wel en heeft het idee dat de meeste streamers wel in Utopia zijn geweest. Maar het is niet verkeerd om zo’n dag te organiseren. Benjamin benadrukt dat het om minimaal 100.000 streamers gaat en ik betrap me er soms ook op dat ik het helemaal niet in de gaten heb. Ivan zegt het wel in de gaten te hebben maar op momenten zoals de nominatie dat één zo’n stem die het verschil kan maken krijg je nog steeds zo’n opmerking. Dan ben ik gewoon over de zeik.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Alie at 11:07

  Stom van roelie en Naomi om zo over mensen te praten die misschien wel iedere x naar een markt komen of fotoshoots laten maken,
  Nou ik zou naar de markt komen en hun eens flink de waarheid zeggen,
  Stel onrespecvolle snotneuzen

 2. Hyl at 09:28

  Hoe stom kunnen roely en naomi zijn om dit over mensen te zeggen
  Totaal geen respect, ze waren zeker even vergeten dat er cameras zijn,
  Ze moeten bet wel van die. Ensen hebben waar ze zo over oordelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *