Cees is er helemaal klaar mee

Cees is er helemaal klaar mee

Cees heeft het erg zwaar, hij lijkt helemaal klaar te zijn met het leven in Utopia. We zien Cees dan ook buiten lopen en moppert flink. Ik word hier behandeld als een snotjongen. Echt niet normaal moppert hij. Ook wordt wel duidelijk dat hij zich niet meer thuis voelt in Utopia. Jongens jullie hebben gewonnen! Nicole en Ivan staan bij boze Cees en Ivan adviseert zich er niet zoveel van aan te trekken. Volgens Cees probeert hij dat al sinds hij in Utopia zat. Als Bas hem een Radler aanbied, blijkt de bom helemaal te barsten. Cees zegt kwaad dat hij niet hoeft, er worden honderden euro’s weggezopen en ik moet roken van mijn eigen zakgeld. Ook wordt er gezeikt of ik wel of niet vleeswaren van mijn zakgeld betaald heb.

Ook Stefanie en Gabriëlle bespreken het voorval. Volgens Stefanie gaat hij het nou ook zuur krijgen ook, die vent. Stefanie vraagt vervolgens aan Gabriëlle wie er begonnen is over het vleeswaren. Waarom vraagt Gabriëlle zich af. Stefanie antwoordt nou die vent wil naar huis en we zijn allemaal snotjongens. Gabriëlle baalt ervan dat ze het gemist heeft. Gina komt er even later ook bij en vertelt wat er gebeurd is. Hij was aan het huilen. En Bas heeft de druppel doen overlopen, met een opmerking of Cees weer autobiografisch aan het luisteren was. Stefanie voegt eraan toe en toen flipte ‘ie. Gina en Gabriëlle vinden het vervelend voor Cees, maar Stefanie heeft geen medelijden. Ze kwam juist voor Gabriëlle op. Buiten is de ruzie inmiddels een beetje uit de hand gelopen. Nicole en Cees kwamen in een flinke discussie terecht Nicole verheldert de boel en vertelt de dames dat hij veel nare opmerkingen krijgt. Gabriëlle vind het wel heel zielig dat hij nu huilt… Rob probeerde het gesprek aan te gaan en alles nog eens goed uit te leggen maar daar had Cees geen zin in…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. Ann at 08:56

  Ik denk niet dat berichten worden tegengehouden, zoals anne beweerde.
  Ze heeft het over kleuter gebabbel..
  Zelf vind ik dat er hier veel asociale woorden in berichten voorkomen zoals, mogool, slet, hoer e.d

 2. Maria at 22:48

  ik vind het ook vervelend dat je zo maar een naam kunt neerzetten, het lijkt mij beter als er een vaste naam komt, naam van mij zie ik regelmatig voorbijkomen met een kleine m, maar toch, ik ga voortaan maar MariaBora doen

 3. gea at 21:27

  Ik lees hier dat iedereen Steff eruit willen hebben, maar zij is nu eenmaal niet genomineerd dan zuulen we denk nog twee maanden moeten wachten. Even iets anders ik zag vanavond op tv dat er een kalkoentje werd geroofd door die vogel, nou snap ik niet waarom ze in die zendkamer Bas niet even hebbeb gewaarschuwd dan kon hij ze ergens anders onderbrengen, nij mag ook nog wel oppassen dat de eendjes niet worden geroofd.

  • anneke g at 22:28

   Ik vond het erg dat ze dat uitzonden er zal maar een klein kind gekeken hebben , hij moet ze beter opbergen voor de ander ook opgegeten wordt

 4. Ann at 20:21

  Ja inderdaad, die stefanie eruit, maar cees moet zich eens volwassener gaan gedragen.
  Als hij niet genoeg aandacht krijgt gaat hij zielig doen., heeft overal commentaar op, en kijkt of iemand iets fout doet, en dan gaat hij bij een ander klagen. Bah

 5. Marja at 18:33

  Stefanie is een vreselijk mens, onbeschoft tot op het bot. Je kan het met Cees eens zijn of niet maar die snotneus hoeft niet zo over hem te praten. Zelf presteert ze helemaal niets alleen maar zuipen.

  • Hyl at 19:59

   Helemaal mee eens, totaal geen respect voor mensen, ze kan alleen maar vreselijk schreeuwen, snauwen, en zuipen, voor de rest heb ik haar weinig zien doen, o ja, achter rob aan ,en hem mee naar bed nemen
   Nou ex vriendje, mag blij zijn dat het uit is

 6. anna at 18:11

  weer niet geplaatst de 2 de vandaag of willen jullie allen maar kleuter gebrabbel of mogen jullie ook even achter de schermen?GEEN EERLIJKE MENSEN ACHTER DE SCHERMEN ….plaats maar niet als jullie het maar gelezen hebben!

  • David Brigham at 18:39

   Berichten worden hier automatisch geplaatst, dus niet eerst gelezen. Er zal iets technisch misgegaan zijn. Berichten met een URL erin zijn volgens mij de enige die niet automatisch geplaatst worden.

  • anneke g at 22:23

   Mijn naam anneke stond bij een verhaal wat ik niet geschreven heb.
   Ik schrijf op mijn computer op naam van anneke g en op mijn i-pad anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *