Kroegennacht in gevaar?

Kroegennacht in gevaar?

De kaartverkoop van de kroegennacht georganiseerd door Naomi loopt in gevaar. De kaartverkoop loopt namelijk niet goed. Er moet dus echt iets gebeuren…

Het feest van Naomi is al over acht dagen en daarom begint de stress langzaam toe te nemen. Ze zit eraan te denken om het feest te verplaatsen, zodat ze meer tijd heeft om een knalfeest neer te zetten. Samen met Mark en Ivan bespreekt ze de mogelijkheden. Mark denkt aan drastische maatregelen. Hij wil de kroegennacht cancellen. Maar volgens Ivan is dat geen goede oplossing, omdat de B.V. wel weer een evenement kan gebruiken. Ivan ziet liever dat het feest wordt aangepast en dat de kaarten voor een lagere prijs worden verkocht. Hiervoor moeten wel de kosten van het feest worden verlaagd. Frans Duijts is de duurste. Als je hem schrapt dan blijven er nog andere leuke artiesten over stelt hij voor. Naomi gaat kijken wat de mogelijkheden zijn. Ze zal contact opnemen met het management van de artiesten om te kijken of zij een andere dag willen optreden. In dit geval zal er wel gewoon een feest worden georganiseerd op 22 augustus, namelijk een voorproefje van de kroegennacht. Iedereen die al een kaartje heeft gekocht is welkom en krijg een deel van het aankoopbedrag terug.

Niet veel later spreekt Naomi met Bjorn, Bjorn wil zijn mede bewoner namelijk een handje helpen.  Het is lastiger dan je denkt, blijkt nu meer weer, hè zegt Bjorn tegen Naomi. Naomi knikt ja en geeft eerlijk toe dat zij eigenlijk totaal geen evenementenkennis’ heeft. Dat hebben Mark en Ivan ook niet antwoordt Bjorn stellig. En zegt dat Naomi moet kijken naar de fouten die zijn gemaakt in het verleden. De bewoners hebben te vaak een evenement afgeblazen op het laatste moment en daardoor hebben de bezoekers geen vertrouwen meer in de Utopianen. Maar niet iedereen is blij want Frans Duijts komt namelijk niet meer optreden. Op verschillende kanalen is dan ook negatief gereageerd… Wellicht was dat niet de goede stap? Maandag zullen de bewoners definitief de knoop doorhakken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Anja at 17:17

    En Ivan nu niet over de rooie? Ivm nieuwe bew doet hij dit niet, anders is het exit voor hem.
    Naomi meer tijd nodig? Ze heeft dit weken geleden al geroepen, dat het de 22e was ,Bjorn kreeg met zijn feest de wind van voren door de heerser
    Vriendjes politiek noemen ze dat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *