Bjorn en Gaby over de eliminaties

Bjorn en Gaby over de eliminaties

Bjorn en Gaby zitten samen in het kantoor, ze zijn onder andere ook genomineerd en al snel bespreken ze de eliminaties die maandag plaats zullen vinden.

Vind je het spannend? Denk je dat je gaat? vraagt Bjorn aan Gaby. Gaby antwoordt dat er de kans wel is en trekt een moeilijk gezicht. Bjorn grapt dat de kans er zeker is aangezien zij op de bank zit. Al snel komt er een lachje op het gezicht van Gaby, ik kan het safe spelen gaat Gaby verder. Wat bedoel je ermee vraagt Bjorn nieuwsgierig… Maar Gaby geeft daar geen antwoord op. Bjorn vraagt door en vraagt op wie Gaby zou stemmen als zij net op de bank zat. Gaby antwoordt dat ze het wel lastig vind. Ik vind ze allebei even leuk. Maar we hebben al heel veel van die typetjes zoals Rolf. Roelie heeft niet echt een doel en ik gun het haar wel. Te veel haantjes in een kippenhok gaat verkeerd. Ook moet er volgens Gaby gezelligheid komen, Bijna iedereen heeft projecten lopen dus het geld stroomt vanzelf wel binnen.Bjorn begint over iets anders en is benieuwd of Gaby het volgende weet. Wie denk jij dat zij wegstemt? En wie denk je dat hij wegstemt? Op de vraag wie Roelie weg zou stemmen, antwoordt Gaby hemzelf. Bij Rolf heeft de krullenbol werkelijk geen flauw idee. Snel vraagt Gaby hoe Bjorn erover denkt. Ik heb een gesprek met Rolf gehad. Hij twijfelde tussen Ivan, Cees en jou. Maar ik heb tegen hem gezegd joh Gaby is juist lekker bezig en is lekker aan het tekenen en zij kan zich hier nog verder ontwikkelen. Zij heeft nog een toevoeging voor de groep. Daar was hij het wel mee eens. Zal Gaby zich geen zorgen hoeven te maken? We schatten in dat Roelie aardig geliefd is… Einde verhaal voor Bjorn? Of loopt het toch anders? Spannend!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Shjonie at 16:41

    En wie zijn er nog meer acteurs? Want dit vind ik wel een beetje raar. Waarom worden mijn comments niet geaccepteerd? Ik ben toch netjes! Of mag ik niet zeggen dat Utopia nep is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *