Volgens Cees moet Roelie blijven

Volgens Cees moet Roelie blijven

Cees heeft er al eerder over gesproken met Rob en Bas, hij lijkt er namelijk al uit te zijn. Roelie potentiële bewoner moet volgens hem blijven. En daarom probeert hij er andere bewoners van te overtuigen dat ze moet blijven.

Zo ging Cees het gesprek aan met Benjamin, en Benjamin denkt al wat verder. Wat doet Roelie als ze blijft? Wie stuurt ze weg? Want als Benjamin net binnen zou lopen had hij Bjorn weggestuurd. Hij doet namelijk vrij weinig de laatste tijd. Dat komt waarschijnlijk omdat hij niet lekker in zijn vel zit. Echter lijken de mannen toch een beetje te twijfelen of het wel goed is om Bjorn weg te sturen. Hij heeft best veel voor de BV gedaan. Dan gaat het gesprek over nieuweling Rolf. Cees vindt dat hij op het gebied van koken behoorlijk door de mand is gevallen en daarom twijfelt hij. Rolf neemt daarnaast geen blad voor de mond en maakt opmerkingen die soms niet echt respectvol zijn. Hij leest bewoners de les, is vol van zichzelf en toont geen interesse in een ander, vinden de twee. Roelie ligt veel beter in de groep en pakt dingen op in huis. Deze twee lijken er dus over uit: Roelie dus.

Dan loopt Cees naar Gina en Mark die in de keuken staan. Gina vertelt dat ze eerst Roelie het leukste vond, maar ze nu wat meer naar Rolf neigt. Mark sluit zich daarbij aan.Ik denk dat het mijn maatje kan worden en dat heb ik hard nodig voegt Mark eraan toe. Cees luistert het met een bedenkelijk gezicht aan en probeert Gina en Mark op andere gedachten te brengen. Hij vindt dat Rolf weinig toevoegde waarde heeft, want er zijn al mensen die werken aan de horeca en de tuin. Gina antwoordt dat Roelie nog helemaal geen doel heeft. Cees noemt de tassen waar Roelie het over had. En ik heb het idee dat ze lekker in de meidengroep valt. Gina is wel benieuwd of Cees ook in overweging neemt op wie de nieuwe bewoner zou stemmen. Cees antwoordt dat zijn voorkeur naar Roelie uit gaat, ondanks het feit dat ik denk dat ze dan op mij stemt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Mieke at 06:57

  Als Ivan er niet uit gaat kijk ik echt niet meer. Ik erger me mateloos aan hem en ik kijk tot op heden voor mijn ontspanning dus.. Ivan eruit of ik weg hier!!!!!!

 2. gea at 16:07

  Ik vind het verbazend dat Cees voor Roelie is, zij is wat ik begrepen heb ook niet vies van een borrel,en Benjamin doet ook niets wat geld opleverd, ja zijn gedichtenbundel nou daar ben ik allerminst benieuwd naar.

 3. Hyl at 14:14

  Tjonge jonge
  Wat is Ivan een kontelikker, nu met de nieuwe bew,
  Weer bang!!!!! Schijt je broek maar vol
  Kaartverkoop loopt niet lekker van Naomi, bij bjorn is hij uit zn plaat gegaan en nu begrip????
  Lafaard is Ivan,hijdoet zichweer mooier voor als dat hij is blllllleeeeeee

 4. anneke at 14:09

  Hoe durft Benjamin te zeggen als ik binnen kwam had ik Bjorn eruit gestemd ,man( Benjamin)
  wat heb jij al binnen gebracht van geld volgens mij nog niks, ik zal maar dimmen kan je daar de lolbroek zijn ik persoonlijk vind ga eens werken voor geld en niet alleen uit geven

 5. anna at 14:02

  wat moet die Benjamin eigenlijk om te suggereren dat Bjorn eruit moet omdat hij niets zou doen moet hij nodig zeggen die roddelaar ,kont kruiper en drankwagen laat hij maar gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *