Naomi heeft Utopia tijdelijk verlaten

Naomi heeft Utopia tijdelijk verlaten

De morgen verliep rustig in Utopia, Naomi is zelfs een paar uurtjes naar de buitenwereld geweest. Ze heeft tijdelijk Utopia verlaten omdat ze zich de laatste tijd niet zo lekker voelt. Zo heeft ze waarschijnlijk last van haar spieren, is moe en heeft hoofdpijn. Waarschijnlijk moest ze voor controle even weg. Wat later zien we Naomi weer in Utopia bij de veranda liggen. Gaby zit erbij en ziet dat ze zich niet lekker voelt. Naomi antwoordt dat het deze maand gewoon niet uit komt, ze heeft het erg druk met verschillende dingen zoals de kroegennacht organiseren. Na wat rust gepakt te hebben gaat ze dan ook trouw verder…

Wat later waren de rollen omgekeerd, Gaby maakte zich ook druk omdat ze genomineerd is. Ze ging het gesprek aan met Naomi en Gabriëlle. Gabriëlle vroeg haar of ze het spannend vindt dat er binnenkort iemand Utopia zal moeten verlaten. Ja antwoordt Gaby, de vorige keer was het bijna zeker dat Colinda zou gaan maar nu is dat niet meer zo. Volgens Naomi hoeft Gaby zich niet druk te maken. Hij gaat en Roelie heeft plannen met je. Ook Gabriëlle denkt dat Gaby zich niet druk hoeft te maken. Zij denkt dat Cees de poort uit gaat. Gaby zucht, ik hoop gewoon dat ik blijf… Laten we het daar op houden!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Jamilla at 17:47

  Haha, ik ben Naomi nog tegen gekomen, ze zat uitgebreid en trots verhalen te vertellen over Giorgio toen ik haar stem herkende en haar zag

 2. Hortence at 15:24

  Bjorn,mag ook een keer de koeien verzorgen.Bjorn ,wilt zijn voeten en handen nooit vuil maken.Bjorn, wilt alleen maar achter de pc zitten en werken.Er is nog meer te doen in Utopia gaan pc werk.De tuin wilt hij ook niet doen.Ik beging moe van hem te worden.Zijn vader moet ook daar naar kijken.Ivan ,nam het ook altijd voor Bjorn op .Bjorn ,gaat nu naast zijn schoenen lopen.Ga jouw handen ook vuil maken.Het zelfde had die Joey,die heeft ook nooit vuile werk gedaan.Naomi is een meid,Bjorn kijk dar naar.Je vader wordt ziek van dat kijken.De bewoners van Utopia worden ziek van jouw.Nan het vuile werk wordt jij niet minder knap.Je gedrag kan jouw minder knap maken net Gina.

 3. anna at 12:55

  Waarom zou Gaby erin moeten blijven en denkt Gabriella dat Cees eruit moet….Hij kan zeuren maar zijn handen staan niet verkeerd en hij doet een hoop in Utopia….wat ik niet kan zeggen over jou Gabriella en ook niet over Gaby….die zit daar voor de lol dat zijn haar eigen woorden.En afvallen kun je in de Bijlmer ook…. Dus ga maar naar huis en neem er nog een paar mee die zich niet inzetten voor Utopia!

 4. anneke at 12:53

  Als ze der eigen niet goed voeld en ze ging voor controlle en ze voeld der nog niet goed waarom komt ze dan terug is haar gezondheid niet belangrijker om er uit te gaan.
  Ja ze moet wat regelen nouw meid je gezondheid gaat toch voor of wil je meelij van je andere bewoners.
  Als ze echt ziek is (was) had er uit gebleven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *