Cees, Rob en Bas over de nieuwkomers

Cees, Rob en Bas over de nieuwkomers

De nieuwkomers worden de laatste dagen flink besproken. Cees, Rob en Bas hadden het er vanmorgen ook over. Welke voorkeuren hebben de heren?

Terwijl Cees, Rob en Bas op het rokersbankje zitten gaat het gesprek al snel over de nieuwelingen Rolf en Roelie. Cees vertelt dat hij op dit moment voor Roelie gaat. Bas antwoordt grappend ja dat vindt je wel een lekker ding he?! Rob lacht en Cees antwoordt dat hij daar niet naar kijkt. Ze past goed in de groep, is opgeruimd en relaxed. En de dingen die Rolf wil doen hebben ze in Utopia eigenlijk al. Rol zou wel mee kunnen helpen op de akker omdat hij een eigen moestuintje heeft en heeft horecakennis. Maar Cees is niet zo onder de indruk, nou ja niet van verse kruiden voegt hij eraan toe… Bas denkt dat de twee gewoon hunzelf moeten zijn ondanks dat ze in een strijd zijn verwikkeld. Rolf wil zich bewijzen en Roelie vraagt meer om hulp. Rolf heeft voor haar besloten wat er gisteren gegeten werd, hoewel Cees had gezegd dat de twee moesten samenwerken. Bovendien ziet Rolf Utopia als een spel, en dat vindt Bas een verkeerde instelling. Het is meer dan een wedstrijdje. Rob merkt op dat Rolf wel echt een verkoper is. En dat vinden de heren dan wel weer makkelijk. Ook wordt de eliminatie nog besproken, Cees verwacht dat Gaby weg moet. Maar hoe dat verloopt is natuurlijk nog even afwachten… Zondag mogen de bewoners kiezen wie van de potentiële bewoners mogen blijven. Maandag kiest Rolf of Roelie wie van de genomineerden weg moet…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *