Neemt Gina ontslag bij Le Luifel?

Neemt Gina ontslag bij Le Luifel?

Gina en Mark hebben de B&B weer klaar gemaakt omdat er gasten zullen komen. Als de twee klaar zijn met alles klaarmaken wil Gina nog even met Mark spreken over Le Luifel.

Ik denk eraan om ontslag te nemen bij Le Luifel zegt Gina tegen haar ex Mark. Mark lijkt verbaasd te zijn, oh maar waarom dan? Gina antwoordt dat ze er nog een nachtje over zal slapen dus dat hij het morgen definitief zal horen. Mark wil graag weten waarom en Gina probeert het een beetje weg te wuiven. Dan kun je een nieuwe werknemer inwerken voegt ze eraan toe. Vervolgens komen de B&B gasten het terrein op dus er verder op in gaan lukt niet meer. Beide vangen de gasten op en maken ze wegwijs. Daarna gaat het gesprek verder. Mark benadrukt dat hij Gina echt niet kwijt wil in Le Luifel. Dat weet je toch? Ik vind het echt niet leuk dit, niet zo doen. Gisteren heeft Mark ter sprake gebracht dat hij misschien maar een vervanger voor Gina moest regelen en ze verteld Mark dat ze dat heeft gehoord… Sorry antwoordt Mark, dat heb ik gezegd. Maar gisteren leek het alsof je helemaal niks meer met me te maken wilde hebben en daar hoort Le Luifel dan misschien ook bij. Maar ik wil je echt niet kwijt, oké? Gina zegt dat ze geen project wil afpakken dat van hem is.  Daarom wilde ook niet samen met jou op de foto voor Le Luifel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ah at 07:13

    Het lijkt erop dat gina een hele klein kind is op emotioneel gebied. Misschien is het voor mark wel het beste dat ze hem gedumpt heeft.Het lijkt erop dat ze een zeer verwende …..
    Is die altijd haar zin heeft gekregen.gina opzochten jij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *