Ivan spreekt Rolf aan op zijn arrogantie

Ivan spreekt Rolf aan op zijn arrogantie

Vannacht hebben Rolf en Ivan een goed gesprek gehad, Ivan sprak nieuweling Rolf aan op zijn arrogantie. Bij de veranda gaf Ivan aan dat hij Rolf arrogant vindt. Ik ben niet arrogant antwoordt Rolf, absoluut niet. Ik stel me nederig op en ik vraag wat ik kan doen. Ivan benadrukt dat het advies is, ik zelf ben ook wel eens een klein beetje arrogant. Maar uiteindelijk zit je altijd met een groep waardoor je het jezelf moeilijk zou kunnen maken. Ivan denkt dat Rolf zich meer moet focussen op morgen (vandaag dus) dan dat hij bezig is met wie er naar huis moet. Rolf antwoordt dat hij eerder bescheiden is. Later tellen de heren stemmen die Rolf en Roelie zullen krijgen. Ze komen uit op 7 stemmen voor Rolf. En Ivan denkt dat hij wel veilig zit. Het zal een spannende dag worden vandaag!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. gea at 15:17

    Nu ik weet dat Rolf mag blijven hoop ik echt dat hij Ivan eruit knikkert, en dat hij nog even terugdenkt aan het gesprek dat hij had met die bullebak .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *