Benjamin legt uit waarom hij voor Roelie gaat

Benjamin legt uit waarom hij voor Roelie gaat

Nog een gesprek in de late avond, Benjamin Roelie en Rolf hadden een gesprek over de eliminaties.

Bij de veranda zit het gezelschap te kletsen en Rolf vertelt dat hij het wel positief ziet na het gesprek wat hij met Ivan heeft gehad. Ik ben niet echt zenuwachtig gaat hij verder, totaal niet. Roelie antwoordt je kan me niet vertellen dat je totaal niet nerveus bent. Als Rolf en Benjamin alleen zitten is hij wel benieuwd waarom hij voor Roelie gaat en niet voor hem kiest. Benjamin antwoordt dat hij idealen bij hem mist. Voor mij is Utopia niet alleen een plek om geld te verdienen en de dingen die jij gezegd hebt, die zijn er al en die worden al gedaan of geprobeerd. Maar het loopt hier anders dan buiten. Utopia is ook een plek waar mensen kunnen komen voor persoonlijke groei. Je hoeft hier niet alleen te komen met marketingplannen. In mijn Utopia is er plek voor persoonlijke groei. Ik denk dat jij veel geld kan verdienen. Maar qua idealen en persoonlijke ontwikkeling denk ik dat jij er al bent.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. elly at 12:36

    snap gelijk waarom Benjamin voor roeli kiest, kan die z’n kwakkel kwijt.
    En die meiden daar hebben geen eigenwaarde…….weer een slettebak in utopia……kan straks sextopia heten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *