Zijn Roelie en Benjamin een nieuw stelletje?

Zijn Roelie en Benjamin een nieuw stelletje?

Benjamin en Roelie hebben het de laatste tijd gezellig, de twee lijken het goed met elkaar kunnen vinden. Nicole heeft zelfs het vermoeden dat Benjamin voor Roelie gaat omdat hij zijn “ding” achterna loopt. Ze zouden zelfs al gezoend hebben… Enfin, vannacht hadden de twee het ook gezellig met de nodige knuffel partijtjes.

Het gesprek begon serieus, eerst kwam het stemmen nog even aan bod. Benjamin vroeg de nieuweling wie ze naar huis gaat sturen. Roelie antwoordt dat ze aan Bjorn denkt. Gaby zit nu met haar tekenen in de bloei. Bas en Ivan ga ik sowieso niet doen. En Cees, daar ga ik het nog wel moeilijk mee krijgen. Maar hij regelt wel veel dingen. Je moet hem echt met een korrel, ehm kuub, zout nemen voegt ze eraan toe. Volgens Benjamin wordt het een lastige eliminatie en hij is blij dat hij niet in de schoenen van Roelie staat. Roelie geeft wel aan dat ze weinig met Gaby heeft, wij zitten totaal niet op een lijn. Maar ik vind het wel een aardige meid. Ik zou het nu niet over mijn hart kunnen verkrijgen om haar eruit te sturen, juist omdat ze nu zo lekker bezig is. Dus het wordt waarschijnlijk Bjorn. Ook omdat hij heeft aangegeven dat hij zijn doelen heeft bereikt in Utopia. Daarna wordt er nog veel meer besproken tot in de late uurtjes. De twee gaan steeds dichterbij elkaar zitten en al snel werd er geknuffeld. Ik hoop dat je mag blijven zegt Benjamin en zoent met vervolgens met Roelie. Ik hoop het ook antwoordt Roelie met een lach. Wat later gingen de twee gezellig met zijn tweeën naar bed. Ook werd er alvast enige tactiek besproken. Vandaag extra klef doen zodat er meerdere voor Roelie zullen gaan? Dat kan natuurlijk ook tactiek zijn zullen we maar zeggen. Is hier nou een nieuw stelletje ontstaan?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Mieke at 14:51

  En hoeveel mannelijke hoeren hebben we in Utopia?

  Gio, Marc, Ivan etc. etc. maar oh ja mannen mogen dat, dat is niet zo erg als vrouwen het maar niet doen. Wat een vreselijk ouderwetse uitspraak!!

  Zoals ik uit van alles begrijp zal Ivan de verschrikkelijke er niet uitvliegen, zowel Rolf als Roelie kiezen niet voor hem dus vanaf morgen kijk ik geen Utopia meer, ik kan die rotkop van hem niet zien.

 2. Toet at 14:04

  Jakkes nou al aan het bekken .Wat een smerig mens.Als zij Björn er uit stemt kijk ik nooit meer naar utopia.Wat een smerige hoerentent is dat geworden.Ik wordt echt onpasselijk.

 3. anneke g at 12:25

  DE meiden die sex hebben in UTOPIA noemen jullie hoeren maar over de mannen wordt niks gezegd waarom worden die geen hoeren lopers genoemd.
  (wordt dit geplaatst of niet worden nogal groffe tekst geschreven )

 4. MariaBora at 11:06

  De B & B wordt volgens mij niet veel gebruikt door gasten, maak er een paar ramen extra in en zet daar die hoeren achter, kom dat kijken, de hoeren van Utopia, brengt nog wat geld op.

 5. Hortence at 10:51

  Gina ,heeft ook heel snel seks gehad met Mark.Naomi moet gewoon haar mond houden.Zij was ook niet beter.Gio ,zei dat hij niet wilde ,Gio ,ging op de bank slapen om niet naast haar te kunnen liggen.Toch ding ze met Gio het bed dellen. Drie dagen al seks,er kan een klik zijn dat groot is.

 6. Reniertje at 10:40

  Rolf gevraagd door Utopia??
  Wat er zoal gebeurde in Utopia.
  – Benjamin en Roelie zijn met elkaar naar bed geweest!
  – Naomi is in Shock al na drie dagen hier seks te hebben. Ook Cees weet genoeg en gaat vermoedelijk niet meer voor haar
  – Rolf schijnt afgelopen nacht gezegd te hebben dat hij is gevraagd door Utopia! Om mee te doen. Er zouden meerdere inwoners gevraagd zijn door Utopia. Oa Emil. Zou dit betekenen dat Rolf gewoon blijft.
  – Bas lijkt het allemaal al te weten. Zo verteld hij dat Rolf blijft en morgen Gaby naar huis gaat.
  – De stemming lijkt rond 16.0u a 17.0u te zijn. (We kunnen het niet garanderen)
  Zoals jullie lezen lopen de speculaties weer op volle toeren.
  Dit stop opUtopia fb site

  • Hyl at 10:50

   Speculaties zat, ben benieuwd
   Naomi in shock?
   Zelf lag ze alle dagen met Gio in bed onder het oog van de cameras
   Dat was nogeens shockerend !!!!! Vele mensen stoorde zich aan dat gevoos

   • anna at 11:24

    Laat Naomi maar zwijgen want die lag altijd te vozen met Gio,verder voerde ze niets uit….Maar het valt wel op dat het allemaal meiden en vrouwen [vanesa,colinda ] zonder een eigenwaarde..en gewoon voor de kijkers alles deden zelfs als hun kinderen het zagen!
    mij benieuwen of deze geplaatst worden want sommige van de meiden mag je niet noemen en worden beschermd tegen kritiek….

 7. theo 076 at 10:27

  perfect,weer een sletje erbij,,het zal je dochter maar zijn,dan kan je echt trots zijn,maar niet echt,ach ja benjamin ook gelukkig voor zolang het duurt,meneer adam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *