Utopia nieuwtjes 16 augustus

Utopia nieuwtjes 16 augustus

Het Utopia nieuws van 16 augustus vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Naomi en Ivan hebben vanmorgen de koeien verzorgd. Er was alleen één probleempje, de melkmachine is stuk dus moesten de koeien met de hand gemolken worden.
 • Mark en Gina zijn fanatiek bezig in de gym.
 • Er is een hoop commotie over de zoen en bed actie tussen Benjamin en Roelie. Velen walgen er eigenlijk wel een beetje van. Wellicht zal ze veel stemmen krijgen en blijft door deze actie Rolf?
 • Maar als Rolf mag blijven zal Gaby waarschijnlijk weg moeten… Kortom de spanningen zijn er genoeg. Het is allemaal nog even afwachten.
 • Bas en Rob zijn het er bijna over eens. Ze neigen meer naar Rolf. Roelie zou te weinig pit hebben getoond.
 • De tijd van de eliminatie is nog niet helemaal bekend, waarschijnlijk is het rond 16:00 uur. Hoe dan ook, we houden het in de gaten voor je.
 • Rolf en Bjorn spelen een potje dart.
 • Verder is het erg rustig en gebeurd er niet heel veel. Een typische zondag dus.

Indien noodzakelijk vullen we dit bericht nog met updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. johanna at 16:26

  Zo is dat Dorina!
  Gaby voegt op een paar tekeningen maken ná niets toe in Utopia, weet zelf niet wat ze wil. Ze is duidelijk véél te jong voor Utopia evenals Naomie, Stephanie en Gina, een stel kleuters zijn het. Gina werkt dan nog wel in de kapsalon, maar Naomie doet weinig tot niets (af en toe een paar fotootjes maken) en Stephanie zit de ene dag te zuipen om vervolgens de andere dag op te drogen met een fikse kater en daarna van bil gaan met Rob. Sorry hoor maar wat heb je nou aan zulke figuren in een Utopia, ’t is geen vakantieoord!
  Er wordt in tegenstelling tot vorig jaar maar weinig gewerkt, deze generatie is in een gespreid bedje in de loods gekomen, goed plan om de loods weer leeg te gooien en iedereen weer back to basic te laten beginnen, zullen we zien wie dat volhouden (ik denk niet veel!!!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *