Oud bewoners Laura en Charlotte aan het hek

Oud bewoners Laura en Charlotte aan het hek

Oud bewoners Charlotte en Laura hebben een bezoekje gebracht aan Utopia. Ze zijn bij de hekken geweest om even bij te kletsen maar ook speciaal voor Mark.

De twee oud bewoners begonnen te schreeuwen en we zagen Mark met een handdoek om zijn middel richting de poort rennen. Niet veel later voegen zich meerdere bewoners bij het hek 0m gezellig bij te kletsen. Zo vraagt Nicole waarom Laura gestopt is met tatoeëren waarop ze antwoord dat ze te druk is met haar vrouwtje. Ook lijkt het erop dat Laura en Charlotte samen gaan wonen. Charlotte deelt mede dat Laura in Hilversum komt wonen. Laura zegt lacherig dat ze bijna niemand meer kent en hoort dat alles goed gaat met de bewoners. Stefanie houdt Mark over het hek zodat hij Laura en Charlotte goed kan zien. Ook adviseren ze Mark dat ze niet teveel moeten treuren om de relatiebreuk. Verder is het moeilijk te verstaan, maar benieuwd hoe het eraan toe ging? Bekijk onderstaand filmpje anders even.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Hannah at 23:38

    Ze mogen daar wel eens wat aan de beveiliging doen! Je moet er toch niet aan denken dat elke gek daar over het hek kan klimmen….. Of hoort dit (geklungel, van familie en oud Utopianen, aan het hek) bij het script?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *