Roelie moet Utopia verlaten

Roelie moet Utopia verlaten

En toen was het tijd om te stemmen, wie van de potentiële bewoners moeten weg? Rolf of Roelie? Iedereen zit bij elkaar voor de stemming, Rolf en Roelie moeten buiten wachten.

Als de twee nieuwelingen weg zijn begint de stemming, iedereen mag zijn zegje doen. De meeste stemmen gaan eigenlijk naar Rolf, Roelie krijgt stemmen van Naomi niet omdat ze gezellig is maar omdat ze meer met haar heeft. Ook Benjamin kiest voor zijn vlam na de zoen partij van vannacht. Dit houdt in dat Rolf dus mag blijven. De nieuwelingen worden erbij gehaald en Mark vertelt het goede en slechte nieuws. Mark houdt het spannend en uiteindelijk komt het hoge woord eruit, Rolf mag blijven en Roelie moet dus gaan. Niet zo gek, Rolf had 12 stemmen voor en Roelie maar 2. Rolf en Roelie geven elkaar gemoedelijk 3 kussen op de wang en Roelie pakt haar spullen. Bij de poort wordt nog een groepsfoto gemaakt en afscheid genomen. Benjamin, Ivan en Nicole lopen met Roelie mee naar de laatste poort. Daar zwaait ze nog een keer en geeft Benjamin een kus. Haar Utopia avontuur zit erop.

 

Roelie moet Utopia verlaten

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Ann at 16:21

  Gelukkig harry, jij denk net als mij, die cees probeer daar de lakens uit te delen, irritante man, op alles en iedereen letten, en klagen bij andere..

 2. jolanda at 15:09

  Ja moet je je maar niet als een zuipende slet gedragen.en commetaar hebben op de kijkers.je heb je eigen graf gegraven.valt nog mee van de inwoners ze stemmen haar weg,terwijl ze zich precies het zelfde gedragen.

 3. Harry at 15:08

  Jammer de verkeerde is weer weg gestuurd, hier krijgt iedereen spijt van. Rolf heeft niets toe te voegen en wil net als Cees alleen de lakens gaan uitdelen in Utopia.

 4. Marja at 15:07

  Ze heeft zichzelf te grabbel gegooid om al na 3 dagen je niet meer te kunnen beheersen en met iemand naar bed te gaan.
  Ze kan meteen wel door naar de wallen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *