Gaby in tranen omdat Rolf blijft

Gaby in tranen omdat Rolf blijft

Gaby was na het stemmen tussen Rolf en Roelie niet zo blij. Nu Rolf blijft vreest zij namelijk het ergste. Emoties liepen bij haar dan ook hoog op…

Nu Rolf blijft is de kans groot dat zij naar huis gaat. Niet alleen Bjorn weet dat hij mij eruit stemt. Gina weet het, dan weet Mark het en dan weet Ivan het ook. Iedereen weet het. Ik wil freaking niet naar huis zegt Gaby huilend tegen Naomi. Ook zou ze het erg jammer vinden van hun vriendschap. Naomi antwoordt niet huilen anders begin ik ook! En geeft haar vervolgens een knuffel. Niets is nog helemaal zeker. Ga er gewoon vanuit dat je niet gaat stelt Naomi haar enigsinds gerust. Vanavond doen we ook nog een lekker maskertje.

Wat later gaat Gaby ook nog met Gina in gesprek. Gina vraagt of ze Rolf nog wil overtuigen. Gaby antwoordt zeker nog in gesprek te willen met de nieuwste bewoner van Utopia. Ik doe gewoon mijn verhaal en vertel de toevoeging die ik geef qua tekeningen en dat niemand dat gat kan invullen voegt ze eraan toe. Gina heeft nog een aanvulling, en wat je allemaal met de stichting doet is ook een goede. Verder laat Gaby weten dat het vrijwel zeker is dat het tussen Cees en haar gaat, dat heeft hij zelf gezegd… Maar in hoeverre die voorspelling uit gaat komen is nog even de vraag…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 12:16

  Als Ivan de Verschrikkelijke wordt weggestemd dan weet je nooit wat er de volgende dag gaat gebeuren, die gek is tot alles in staat.

 2. joyce madarie zweers at 00:52

  als rolf ivan niet wegstemt , is het een grote weer gek , een koekwous van niks , ivan als die weg is , wordt het weer leuk in utopia , reken maar . ben het nu meer dan zat aan het worden , ivan etterbek , het is een tijd van komen maar ook een tijd om te verdwijnen , die tijd is nu gekomen , laat rolf zijn toverstok pakken om hem te laten verdwijnen , als ik hem was zou ik het maar doen , het advies opvolgen , nu kan hij zich goed voordoen , en straks heb jij ook geen leven meer in het ivan utopia resime . is aan jou , je kan utopia leuk maken voor iedereen , of ivan laten blijven en een rottijd tegemoet komen , rolf het is nu aan jou . gebruik je verstand.

 3. anneke g at 22:16

  Gaby doe wat Roelie van plan was ga van je tekeningen tassen maken.
  Krijgen we tenminste geen gerommel met die twee of Rolf moet van bil gaan met iemand niet te hopen dat het Gina gaat worden want dan krijgen we ruzie

 4. gea at 19:04

  Het valt mij mee dat Gaby het nog zo lang heeft volgehouden,het is dat de vorige er vrijwillig uitwilden anders was ze al weggeweest denk ik. En nu maar hopen dat Rolf de juiste keus maakt en Ivan eruit gooit kan bijna niet wachten, hoelaat gaan ze stemmen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *