Benjamin en Nicole over Cees

Benjamin en Nicole over Cees

Cees wordt vandaag veel besproken in Utopia. Na het lange centraal over een mogelijke omgangsvorm met de oudste bewoner van Utopia liepen de gemoederen hoog op. Zo ook bij Nicole, zij besloot om wat later het gesprek aan te gaan met Benjamin en even te ventileren.

Op het rokersbankje gooit Nicole haar frustraties eruit, hij lokt bepaalde reacties uit bij mensen, maar hij zou niet erkennen dat het zijn fout is. Benjamin is het volkomen met haar eens.  En Nicole klaagt nog even door. Hij had namelijk ook een uitspraak over Gaby gemaakt wat echt niet kon. Hij zit in het kantoor en zegt ineens ik krijg allemaal mailtjes binnen dat zij claimt, dat zij tekeningen heeft gemaakt en heeft opgestuurd, maar dat is helemaal niet zo. Dat kind zit gewoon glashard te liegen met d’r bijbel in haar hand. En dan denk ik, zij heeft hier niets anders gedaan dan als een bepaalde integriteit van haar geloof proberen hier hoog te houden, wat zij fantastisch gedaan heeft voor een 18-jarig meisje. Ook Benjamin beaamt dat Cees veel over andere bewoners spreekt. En heeft Cees hier persoonlijk ook al op aangesproken. Maar of hij er iets mee gaat doen is de vraag en dat irriteert me ook. Zal Cees toch een poging doen om te veranderen of houdt hij daad bij woord?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 17:12

  Theo mag ik jouw vragen of jij ook in Afghanistan bent geweest,of überhaupt in het leger hebt gezeten!!!hier kan ik heel,pissig over worden dat het meisje steeds op haar tijd in het leger wordt af gerekend.
  Ik denk echt niet dat een van jullie met jullie grote mond,haar na zouden doen
  Als je naasten hebt verloren in de strijd voor anderen,wat haar ook had kunnen overkomen,dan oordeel je niet als een kip zonder kop

  • theo 076 at 09:38

   ja ik heb ook in het leger gezeten 83-4 41 tankbat. verkenning, hohne west duitsland, maar kan niet tegen haar respectloosheid tov oudere mensen,zo heb ik het niet geleerd,en dan moet ze niet de ruige mevrouw uithangen,dat flikt ze maar bij ivan,die mag ze van mij zo neerHOEKEN om in haar taalgebruik te blijven 🙂

 2. theo 076 at 10:18

  nicole denkt ook dat ze popiejopie is,mevrouw de hoekert,ze denkt dat ze wat is omdat ze inn afghanistan een paar pleisters heeft mogen plakken

 3. Yvon at 17:36

  Cees schermt steeds met zijn leeftijd,maar hij is een groot kind,een vervelend irritant kind.
  Hij moet ophouden met zijn praatjes over anderen en eens heel goed in de spiegel kijken.
  Alle irritatie stammen nu van Cees af.
  Je ziet in het half uur tv alleen nog maar die verwaande kop,met die Flodder kleren te zien!!!trouwens zou hij geen andere kleren hebben?
  Voor mijn te veel eer voor onze klikspaan

 4. Mjo at 16:57

  Ondanks dat ik geen fan van Nicole ben en het risico loop hier iedereen over mij heen te krijgen, moet ik Nicole met haar uitspraak “hij lokt bepaalde reacties uit bij mensen, maar hij zou (=zal) niet erkennen dat het zijn fout is”, gelijk geven.

  Dat gebeurd ook bij mij, dan zit ik dan maar 1 half uurtje voor de TV. Moet je nagaan als je met zo iemand 24/7 zit opgescheept.

  Ook in het centraal over Cees van vandaag (toen hij er weer bij was) ontkent hij dingen, die ik hem zelf op TV heb horen zeggen.

  • Mjo at 17:13

   Lees het verslag van het centraal of bekijk de stream en dan lees of zie je dat Nicole in het centraal het zelfde heeft gezegd heeft als ze nu tegen Benjamin zegt. Nicole blaast alleen nog even wat stoom af en ze zegt niets wat Cees al niet van Nicole zelf gehoord heeft of weet.

   Meer zeg ik niet meer. Want ik voel boosheid opkomen en wil vooral niet grof worden, tot dat niveau wens ik mij niet te verlagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *