Stefanie is zoekende naar haar doel

Stefanie is zoekende naar haar doel

Na het gesprek wat Nicole gehad heeft met Benjamin duurde het niet lang voordat er een volgend gesprek plaats vond. Zo sprak Stefanie met Nicole, Stefanie heeft namelijk een probleem wat ze wil bespreken.

Ondanks dat Stefanie nu al meer dan 3 maanden in Utopia verblijft weet ze nog steeds niet echt waar ze op moet focussen. Door een gesprek met Nicole probeert ze wat duidelijkheid voor zichzelf te krijgen. Het gesprek vond plaats op de vide. Weet je wat het is, ik wil heel graag tatoeëren, maar ik word vaak teruggefloten vertelt Stefanie aan Nicole. Volgens Nicole is het simpel, je moet een keuze maken wat ze wil doen, wat vindt je leuk? Is het koken, ga dan koken. Is het tatoeëren, ga dan tatoeëren. Maar je moet niet van alles een beetje doen, dat is ook de reden waarom ze wordt teruggefloten. Ook is Nicole van mening dat de passie van Stefanie koken is en niet tatoeëren. Je kan hier van alles willen, maar dan wordt je zo’n Gaby twee voegt ze eraan toe. Je moet echt één ding doen. Stefanie luistert naar de woorden en Nicole heeft nog meer te zeggen. Wat vervelend is aan jou, is op het moment dat mensen een bepaald beeld hebben van jou, je er exact aan gaat voldoen om aan het verwachtingspatroon. Ook al is het negatief, maar dat is wat ik zie. Stefanie beloofd na een lang gesprek goed na te denken over wat er besproken is. Zal ze haar doel kunnen vinden en er volledig voor kunnen gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 12:43

  Zou er een virus in Utopia rondzwerven, in de grond, in de loods of in ,t water, een die je hersenen week maken en versneld laten afsterven. Ze herinneren zich nl. steeds minder o.a. dat bijna iedereen de hele boel bij elkaar roddelt. GEWELDIG.

 2. Marja at 10:25

  Natuurlijk is Nicole bezig Stefanie uit de tatoeshop te werken, heeft ze met gaby ook gedaan. Zelf wist ze ook meteen wat ze wilde. Yoghurt, nagelshop, cordwoodhuis, tuin van Chris overnemen .geweldig gedaan Nicole, je bent wel de beste om Stefanie raad te geven.
  Stefanie is te lui om ook maar iets vol te houden.

 3. Therese at 22:03

  Stefanie had toch doelen toen ze er 3 maanden geleden in kwam , maar vergat te zeggen dat HAAR doel VAKANTIE houden is in Utopia!!!!!!
  Dan wil ze koken -dan wil tatoes’s gaan doen maar het liefts ligt ze met Rob te vozen want dat is haar doel en een dutje doen met pet boven op haar gezicht .
  Ze is gewoon lui en dan tegen Cees al is Cees mijn fan niet maar wat roddelen die wijven erop los incl. enkele gozers NIET normaal ,Nicole zegt wat Cees gezegd heeft over gaby , wat doet ze nu dan tegen die blonde drol daar zegt ze ook tegen anders word je gaby 2.
  HOEZO RODDELEN???????

  • anneke at 10:55

   Hij laat heel veel toe tegen woordig hij wordt bang.
   Thom je moet ook eens kijken hoe mensen die een eigen oordeel hebben soms heel wat te horen krijgen wat echt niet kan , kreeg al een paar keer vlink op mijn brood dat ik denk dat had niet gehoeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *