Cees en Naomi hadden een goed gesprek

Cees en Naomi hadden een goed gesprek

Het centraal liep op het einde een beetje uit de hand toen er geopperd werd door Ivan om als Cees echt niet kon slapen in de fotostudio zou kunnen gaan liggen. Dit viel bij Naomi verkeerd waardoor ze kwaad werd en ze duidelijk aangaf dat ze het niet wil hebben. Ook zou hij over haar negatief gesproken hebben wat er ook nog eens bij komt. Wat later besluiten de twee met elkaar in gesprek te gaan.

Buiten spreekt Naomi haar kant van het verhaal uit, het zit haar dwars dat Cees haar een slecht opgevoed, verwend en arrogant meisje heeft genoemd. Cees antwoordt het te begrijpen en biedt zijn excuses aan. In zijn ogen is het alles behalve roddelen, maar is het ventileren. Cees kan zich alleen niet herinneren dat hij Naomi slecht opgevoed heeft genoemd. Verwend en arrogant wel voegt hij eraan toe. En daar dan ook oprecht mijn excuses voor. Ik had mijn mening over jou, direct tegen jou moeten zeggen voegt hij eraan toe. Wel is Cees blij dat Naomi haar frustraties uitspreekt. Hij weet dat hij fout is geweest en gaat hier in het vervolg aan denken als hem iets dwars zit. Hij moet ook eerlijk toegeven dat hij zijn mening over Naomi moet bijstellen. Ze is namelijk wel netjes en ze is wel goed opgevoed, alleen zie je dat pas als je langer met iemand bent. Hij heeft simpelweg te snel geoordeeld. Naomi wil Cees op het hart drukken dat hij zich minder moet gaan focussen op hoe schoon alles wel niet is en ook minder moet gaan vragen naar complimentjes. Cees moet zijn dromen najagen en die proberen te verwezenlijken en niet de verschillende individuen in de loods op hun vingers tikken. De lucht is geklaard, ruzie voorbij!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 19:18

  Heb net weer naar een uitzending gekeken,Cees:nou Ivan ik heb dit gedaan en jij hebt dit niet gezegd en ik heb aan drie man gevraagd voor het toilet,Ivan ik heb het zelf gedaan..gaatver…wat dacht je wat een moeder doet…Gabrielle loop niet met zand aan je schoenen…Ivan ik wil niet klikken,maar er zijn 4 mensen binnen.
  Rot op Cees .zelf ingenomen kereltje
  Ik weet niet wat moeders met kinderen doen en dan misschien ook nog werken…voor mij zou het vakantie zijn..als ik het werk van Cees moest doen!

  • Ann at 20:01

   Yvon.. Ik ben het al telkens met wat jij en mjo schrijven zo eens.. Wat een vervelende man.. Het is dat ik voor tv zit en niet daar, want die cees zou je zo een….

  • gea at 23:31

   Ik heb ook vanavond gekeken en zag dat Ivan erop uit gestuurd werd om Cees uit de studio te halen omdat het onweerde,wat Cees maar vreemd vond maar als de bliksem inslaat zijn ze verder van huis.het was wel zo dat hij nu een nat matras en deken had .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *