Benjamin stemt op Gaby en Bjorn

Benjamin stemt op Gaby en Bjorn

Morgen rond 12:00 uur zullen de nominaties weer plaats vinden, en dat betekend dat er weer her en der over gesproken wordt. Volgens Gabriëlle gaat het freaking spannend worden en besluit het gesprek met Benjamin aan te gaan. Op wie zal hij gaan stemmen?

Eerder gaf hij bij Ivan aan dat het geheim was maar dat lijkt dus niet zo’n geheim te zijn… Benjamin vertelt dat hij voor Bjorn en Gaby gaat. Bjorn is klaar in Utopia en Gaby is eigenlijk gewoon geen aanwinst voor de groep. Ook heeft Bjorn gezegd dat zijn doelen zijn behaald. Gaby is dan weer teveel met zichzelf bezig motiveert Benjamin zijn keuze. Gabriëlle begrijpt het wel en denkt dat Stefanie dit keer niet genomineerd zal worden. Maar het moet wel een wake up call zijn. Van mij krijgt ze er sowieso één, maar dat weet ze al lang. Ik verdeel drie stemmen: twee mannen en een vrouw. En daar blijf ik bij. Gabriëlle kiest dus voor Stefanie maar horen ook de naam Bas. En bovendien verwacht ze van Bas ook stemmen aan haar gericht. Het is zo freaking spannend gewoon! voegt ze eraan toe. Ik heb ineens geen zin meer. Wel denkt Gabriëlle dat ze al weet hoe het gaat lopen, ze heeft het gevoel dat Gaby eruit zal moeten. Benjamin denkt daar dan weer anders over, hij denkt dat Bjorn de poort uit loopt. Vervolgens bespreken de twee nog andere bewoners zoals Cees. Gabriëlle vindt hem namelijk niet zo leuk, iets houdt me tegen om contact met hem te hebben. Omdat het toch weer over het huishouden gaat. Benjamin begrijpt deze irritaties wel, hij heeft dit af en toe ook tijdens een centraal bijvoorbeeld. Maar hij gaat nog niet voor Cees, ik geef hem het voordeel van de twijfel.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Reniertje at 18:35

  Wat een gezeik weer met stemmen en Naomi zit iedereen op te stoken omdat ze Bjorn 2 stemmen gaat geven ze denkt een zieltje te halen bij andere om zo Bjorn zwart te maken .
  Hopelijk komt die drugs en zuip figuur ook op de bank

 2. anneke at 17:47

  Benjamin wat brengt die eigenlijk binnen niks.
  Hij mag stemmen wat hij wil van mij maar Bjorn heeft nu wel geld binnen gebracht en er zijn mensen die niks uit voeren en om die erin te laten ,hoe wil je dan leven van niks.
  Ik zie een paar mensen niets doen.
  Arme mensen die er binnen kort erin gaan en moeten kiezen

 3. joze at 17:40

  Tjonge, altijd hetzelfde liedje met die stemmingen.
  Degene die alleen maar geld kosten, stemmen bijna altijd
  op die gene die geld binnen brengen.
  Wat heeft Gabrielle gedaan om te verdienen?
  En Benjamin, Stefanie en Rob hebben tot nu toe alleen
  erg veel gezopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *