Ivan gaat niet meer op Naomi stemmen

Ivan gaat niet meer op Naomi stemmen

Ivan had zich eignelijk voorgenomen om morgen op Naomi te stemmen. Echter is zijn plan toch veranderd want hij geeft toe in een gesprek met Naomi dat niet meer te doen.

Naomi, Benji en Ivan zitten buiten op het bankje hun keuzes te bespreken. Ivan vraagt of Benjamin al weet op wie hij zal stemmen. Benjamin antwoordt, ja hoor. Het is zo klaar als een klontje. Hij kijkt wie er het beste in hem naar boven haalt en wie er het meeste toevoegt. Als Ivan hem nieuwsgierig vraagt op wie Benjamin dan wil gaan stemmen, lacht Benjamin mysterieus. Dat is geheim. Op wie denk je? Ivan denkt Cees, Bjorn en Bas. Volgens Benjamin zit Ivan niet eens in de buurt. Dan vertelt Naomi tegen de heren dat ze denkt om op Bjorn te stemmen en is benieuwd of Ivan ook voor Bjorn gaat. Niet Bjorn antwoordt Ivan, ik vind dat nu niet eerlijk. Dan geeft Ivan ook maar gelijk toe dat hij eignelijk voor haar wilde gaan. Maar de afgelopen weken is ze veranderd ze zet zich inmiddels in voor mensen met spierziekten. Naomi antwoordt dat ze een tijdje terug naar huis wilde, maar nu niet meer. Maar op wie ga je dan stemmen? Ivan antwoordt nogmaals niet voor Bjorn te gaan, dat is te persoonlijk. Naomi antwoordt altijd persoonlijk te stemmen. Als ik het niet met iemand kan vinden, vind ik niet dat ik met die persoon tot het laatste moet blijven. Het gaat mij ook om gezelligheid hier. Ivan denkt er anders over, hij vindt het meer een leermoment. Benjamin vindt het moedig van Ivan. Maar ivan weet nu niet meer op wie hij moet stemmen, wat is wijsheid? En richt zich toch nog even op Naomi, je bent geen spelletje aan het spelen, hè? Beloof je dat? Naomi benadrukt dat ze dat echt niet doet, stem maar gewoon op iemand anders die het wel verdient voegt ze eraan toe.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. toke at 15:40

  Utopia, waar kijk je naar: naar een aantal mensen die geen fatsoen hebben, die elkaar niets gunnen, die echt te erg voor woorden zijn. En dan kijk je naar Enzoknol en Dee. Als je dan ziet hoe aardig, hoe liefdevol, hoe netjes, fatsoenlijk, ijverig, grappig die 2 wel niet zijn, daar kunnen de bewoners in de verste verte niet aan tippen. Dat zijn gewoon ’n stelletje losers. Ongelofflijk, wat ’n verschil van klasse.

 2. anneke g at 15:14

  Laf van hem om nu opeens niet meer op haar te stemmen , ik vind zelf dat ze geen goede vertegenwoordiger is voor de spier ziekte, ze werkt wanneer het haar uit komt en misbruikt haar ziekte, voor leuke dingen is ze te porren maar zodra er echt werk te doen is wat ze niet luk vindt is ze ziek.
  Ik zal hier wel commentaar op krijgen maar ben zelf ook ziek is het wel geen spier ziekte maar heb er wel een maar ik misbruik het niet.
  Stem er iemand uit die nog geen geld heeft in gebracht en geld verduisterd of op maakt aan beesten die niks opleveren alleen geld kost

  • Wil at 17:10

   Nee Naomi heeft een wit voetje gehaald bij Ivan dat was overduidelijk, bah
   Als je zo moet blijven dan maar niet
   En die Ivan…. Die moet er uit

 3. Druif at 13:35

  Als nomi van gezelligheid houd zal Ivan daar wel niet bijhoer neem ik aan .
  En Ivan is toch ineens bang dat hij eruit gewipt word:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *