Stopt het Utopia avontuur van Bjorn binnenkort?

Stopt het Utopia avontuur van Bjorn binnenkort?

Als Bjorn, Naomi en Benjamin buiten zitten laat Bjorn een beetje doorschemeren dat zijn Utopia avontuur misschien binnenkort wel stopt…

Bjorn vertelt de twee dat hij verwacht december niet te halen. Ik heb mijn doelen behaald en heel veel vrienden heb ik niet. What else? Ik ga hier niet zijn voor het zijn. Naomi antwoordt dat Bjorn er spijt van krijgt als hij eerder uit Utopia vertrekt. Maar Bjorn denkt daar toch anders over. Als ik iets doe, doe ik het uit overweging, niet uit emotie. Als ik hier uitstap, dan heb ik alles gedaan wat ik wilde doen. Na wat verder babbelen weet Bjorn nog wel een ding wat hij zou willen doen in Utopia. Hij wil namelijk het bekergebruik tijdens evenementen veranderen, nu wordt er teveel weggegooid. Bjorn heeft het plan om eco bekers in te voeren of een soort van statiegeldsysteem. Maar alles wat ik gedaan heb ben ik trots op voegt hij eraan toe.

Als ik eruit wordt gestuurd, kan ik met opgeheven hoofd naar buiten. Dan heb ik echt een bijdrage geleverd aan het geheel. Maar ook heeft hij het niet altijd makkelijk, ik heb het soms ook zwaar, dat breekt me wel op. Ik heb al veel gevechten moeten voeren, maar dit was wel mijn beste. En daar wordt ik sterker van aldus Bjorn. Ook vinden sommige mensen het spelletje belangrijker maar zo zit ik niet in elkaar. Ik hoef niet eens te winnen, laat anderen maar winnen die het willen. Ik heb mijn doel al behaald. Bjorn verwacht dan ook dat hij uiterlijk in november eruit wordt gestemd, omdat mensen dan al met hun einddoel bezig zijn. Zou hij gelijk krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 15:05

    Las ergens dat het misschien 5000,00 euro winst is geweest omdat ze nog het drank geld nog eraf ging , hebben ze wel het drank voor hun eigen en voor het feest apart besteld niet dat er zo meteen als er wel winst was door de rest opgezopen is met hun eigen (zuip) feestje.
    Bjorn mag van mij blijven en als hij weer een feest organiseert doe dat dan met iemand die van het begin tot het eind je mee wil helpen en ook echt alles tot het bevestigen met het woordje enter zodat alles in orde is.
    Is dit het eerste feestje wat zoveel heeft opgebracht of is er wel eens meer geweest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *