Utopia nieuwtjes 10 augustus

Utopia nieuwtjes 10 augustus

Het Utopia nieuws van 10 augustus lees je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft  van wat er in Utopia gebeurd.

 • Mark en Bas hebben gisteren nog een gesprek gehad over de nominaties die morgen plaats zullen vinden. Mark verwacht namelijk stemmen van Gaby, Gina en misschien wel het publiek. Wellicht moet hij tactisch stemmen om te voorkomen dat hij weg moet. Bas verwacht ook stemmen te krijgen en noemt Gabriëlle, Nicole en Stefanie die mogelijk een stem zullen geven.
 • Mark en Gina sliepen vannacht niet meer bij elkaar. Na de uitleg van Gina lijken de twee als vrienden verder te gaan…
 • Nicole heeft haar bed afgestaan en sliep daarom met Ivan in het cordwood huis. De twee hadden het gezellig (zie foto) verdere uitleg is denk ik niet nodig…
 • Naomi heeft de koeien weer verzorgd.
 •  Nicole en Stefanie hebben weer tattoo les, Rob krijgt een tatoeage. Een soort ying yang teken met een salamander erin.
 • Gaby is druk bezig met schoonmaken, de wc’s ruiken nogal… Schijnbaar heeft er een bewoner flink zijn best gedaan.
 • Heb jij al een bewoner genomineerd? Lees hier hoe het ook alweer werkt.

Indien noodzakelijk vullen we dit bericht nog aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Gezellige nacht Ivan en Nicole

Gezellige nacht Ivan en Nicole

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Jan at 14:24

  Ivan is gemakshalve even vergeten dat hij moslim is als hij met Nicole in hetzelfde bed ligt. Dit is niet toegestaan volgens de Koran, maar ja voor de seks is dat even bijzaak. Ramadan vind hij wel belangrijk. Beetje hypocriet allemaal, de Koran wordt alleen gevolgd als dat zo uitkomt.

 2. gea at 12:16

  Dit is nu geloof ik al de derde nacht dat Ivan in het cordwood huis slaapt,betaalt hij daar ook voor het is toch alleen bestemd voor de bed & breakfast.Er ligt ook altijd hetzelfde dekbedovertrek op wordt dat wel tussentijds gewassen of ligt iedereen in hetzelfde bed, eerst Cees en nu zij weer lekker fris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *