Het stemmen is begonnen! Wie nomineer jij?

Het stemmen is begonnen! Wie nomineer jij?

De lijnen zijn geopend! En dat betekend dat iedere Utopia kijker mag stemmen, wie nomineer jij? Je hebt 24 uur de tijd om je stem uit te brengen. Morgen rond 12:00 uur zal de stemmingsronde in Utopia plaats vinden. Maar hoe werkte het stemmen ook alweer?

Stem via de Utopia-app
Het is ook mogelijk om vanaf je smartphone en tablet te stemmen. Dit doe je gemakkelijk via de app (App Store en Google Play) van Utopia.

In het hoofdmenu van de app vind je de knop ‘Stemmen’. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

Hoe zit het ook alweer?

  • Iedereen die in het bezit is van een premium paspoort kan zijn of haar stem uitbrengen. De stem van een premium paspoorthouder telt één keer mee.
  • Ben jij benoemd tot een van de duizend meest actieve paspoorthouders, dan behoor je tot de Elite. Je krijgt dit nieuws via de mail, maar kunt ook kijken of je een Elite-stempel in je paspoort hebt gekregen. Een stem van een Elite-lid telt drie keer mee.
  • Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en de drie Utopianen met de meeste negatieve stemmen krijgen tijdens de nominatieronde van morgen alle drie een extra stem voor hun kiezen. En uit ervaring blijkt dat de stem van het publiek regelmatig bepalend is.
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 12:39

    Als ik kon nomineren dan kregen 3 mannen 1 stem Ivan Mark en Bas waarom Ivan schreeuwt mij te veel en die andere twee toch om het geld achter houden voor nood geval ja zo kan ik er nog meer voor nood geval ja je zelf bedoel je kan je misschien nog meer beestjes kopen

  2. gea at 12:19

    Ik heb geprobeerd om een gratis paspoort aan te maken maar dat is niet gelukt. Maar anders zou ik zeker op Ivan stemmen weg ermee oprotten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *