Is Ivan jaloers op Bjorn?

Is Ivan jaloers op Bjorn?

Na het centraal waar Ivan weer kritiek uitte tegenover Bjorn was hij er helemaal klaar mee. Bjorn besluit zijn frustraties te bespreken met mede bewoner Wim.

Buiten lucht de organisator van Utopia the party zijn hart bij Wim. Wim heeft al door waar hij over wil spreken en probeert hem op te beuren. Wil je het niet gewoon van je af laten glijden? Dat is toch het makkelijkst? Bjorn antwoordt dat hij dat al geprobeerd heeft. Weet je hoe lang dit al bezig is? Al vanaf februari. En ik weet niet of het misschien ook afgunst is, of jaloezie. Hij leeft gewoon helemaal in zijn eigen wereld. Ik snap er niks van dat iemand zo kan zijn. Het is toch sick dat ik al zo lang met zo iemand leef. Ook gaf Ivan hem geen applaus wat de rest wel deed. Niemand hoeft te klappen, maar het zegt wel veel dat hij dat niet kan opbrengen voegt Bjorn eraan toe. Wim antwoordt laat maar lekker praten, dikke doei. En Bjorn, ik ben trots op je.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 16:53

  iedereeen moet doen wat ivan zegt , en zijn wil is wet , hij vreet alles wat los en vast zit , en de andere moeten bezuinigen , hij mag alleen in het woodhuisje en de rest niet , hij mag alles , hij mag alleen dingen organiseren , daar moet iedereen aan meedoen , maar doet een ander het organiseren , heeft hij geen zin , hij moet nu gaan kappen , hij wilt met een omweg , als leider toe naar de groep komen . hij had met mij strijd gehad , en ga ik mij dominantie gebruiken . reken maar dat ik een bitch wordt , alleen tegen over hem

  • anna at 07:11

   Zeker weten dat hij aan mij een slechte tegenstanster had ,hij zou lelijk op zijn neus gekeken als ik daar had geweest….en die halfbakken ”soldaat”er bij die word al net zo erg als hij.Al heeft ze weer een pluspuntje verdiend omdat ze voor het eerst[ tegen Ivan ingegaan] weer een eigen mening had en het voor Bjorn opnam….

 2. joke at 23:18

  ivan is een heerser king ivan en nicole moet maar moslima worden zal goed bij haar passen onderdanig naar de heerser toe.
  Hij had gehoopt dat bjorn op z,n bek was gegaan en dan had die reden gehad om boos te zijn en nu niet bjorn top gedaan maar 1 tip laat mark het geld maar niet beheren straks zit het weer in een oude sok en moet er gezocht worden stelletje smeerlappen zijn het heb er geen andere woorden viezerikken zuiperts en dieven dat vindt ik eigenlijk van dit utopia

 3. lena at 20:18

  Heb het vanaf het begin altijd voor ivan opgenomen. ergens had ik de hoop dat er toch iets goeds in hem schuilde. maar moet moet helaas zeggen dat ook ik hem volledig beu ben. altijd een grote bek alles moet gaan op zijn manier. sorry maar ivan is gewoon echt door en door slecht. heb mijn best gedaan. maar uiteindelijk houdt het op.

  • David Brigham at 21:28

   Ja, zo tragisch is dat. De meesten daar branden zichzelf behoorlijk af. Na een jaar of zo dan wordt het sneu (zie Gio, Nicole, LauraB, Joey, Ivan, Wilco) en gaan de nare kantjes al te zeer overheersen . En het zielige is dat ze het zelf niet zien en ook niet door vrienden en redactie gewaarschuwd worden.

  • Wil at 07:06

   En Ivan en nicol zeggen zich aan beloftes te houden en afspraken?????
   Wie ligt er weer in het cornwood de king en zn slavin
   Hun hadden de grootste bek hier over, Cees mocht daar niet meer slapen enz.
   Het is een soap daar, met Ivan de king voorop,
   Geen andere woorden meer voor dan OPZOUTEN,

   • anneke g at 12:22

    Dat slapen van Ivan in dat huisje gebeurd dat nog steeds dan er mocht toch niemand daar slapen van de bewoners.
    Wat heeft Ivan gedaan die avond

 4. joyce madarie zweers at 19:14

  ivan is een misselijk ventje , ik ben die grootbek meer dan zat , bah .
  hij hoort daar niet , als hij een resime wilt er ligt nog een vacature open in irak .
  ga daar maar grote bekken uitgeven , hier gedraag jij je maar , er zijn geen regels , dus niemand is ivan wat verschuldigt , niemand , ze zijn alleen hun eigen wat verschuldigt , als hun het daar willen volhouden in utopia , het zijn allemaal geen kleine kinderen ook al gedragen sommige er wel naaar , ook ivan ook net een kleinkind als het hem niet zint

 5. Mjo at 16:19

  Wat een vreselijk minkukel is die Ivan toch. Ik was al geen fan van hem, maar nu heeft hij voorgoed voor mij afgedaan.

  En Nicole, je was en ik zeg heel nadrukkelijk, je WAS een leuke meid, maar dat je je zo verlaagd tot het niveau van Ivan, valt mij HEEL erg tegen van je. Je bent ook niet eerlijk, eerder las ik in een artikel hier op deze site, dat je het gedrag van Ivan beu was, nou daar is dus nu weinig van te merken. Hoe kun je je zelf zo verloochenen.

 6. David Brigham at 15:20

  Wim komt er in dit verslagje te goed af. Het is net zo’n laffe meeloper als Benjamin en Rob. Hij zegt namelijk na Bjorn’s terechte klacht over jaloezie en sabotage: ”Ik vindt het [Ivan] echt een toffe gozer”.
  De kroon spant toch wel Nicole, die is echt helemaal van het padje af, roept steeds dat zijzelf zo geweldig is (letterlijk!) en dat het publiek in deze kwestie Ivan steunt en Bjorn niet pruimt. Dat die meid altijd zit te fantaseren weten we ondertussen wel, maar het gaat echt enge vormen aannemen.

 7. Jan at 15:17

  Weg met Ivan. Nog nooit zo’n vervelende vent meegemaakt. Wat een jaloerse kerel. Als hij het zelf maar had georganiseerd dan was het wel goed geweest. Stem Ivan weg. dit is je kans.

 8. Anja at 14:55

  Hoor ik Ivan toch net zeggen tegen Gaby,……als je jezelf in de spiegel aan kan kijken is het goed
  Ik weet niet welke spiegel Ivan in kijkt, volgens mij die besmeurt is met blubber
  Hoe kan hij dat zeggen, waar haalt hij het lef vandaan
  Ivan de koningdie zich ver verheven voelt boven anderen

 9. Druif at 14:27

  Helemaal gelijk ,en ok ben blij dat hij zijn ei bij Wim kwijt kan .
  En iwan…zo jaloers en wat een afgang voor hem . Wel jammer dat de rest van de groep niet goed had meegeholpen met het opruimen . En weer teveel had gedronken , maar dat is daar niet nieuw.

 10. Wil at 14:18

  Precies het is afgunst !!!!!!!
  Wat een aso gedrag en de King laat zich wel kennen, ik mag hopen dat hij zoveel publieksstemmen krijgt ,dat hij daardoor van de kaart is, bah wat een misselijk makend ventje,
  Bjorn…. Alle eer hoor, laat Ivan de verschrikkelijk maar st…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *