Hoe zit het precies tussen Mark en Gina?

Hoe zit het precies tussen Mark en Gina?

Hoe zit het nou precies tussen Mark en Gina? Dat vroegen een aantal bewoners zich ook af. Gisterenavond werd daar nog over gesproken. Gina legde het aan haar mede bewoners uit.

Mag ik vragen om opheldering vraagt Bjorn aan Mark en Gina. Ik hoor namelijk verschillende verhalen. Gina antwoordt dat zij en Mark enkel vrienden zijn. Alleen moeten we wel proberen gewoon afstand tussen elkaar te houden, gewoon vriendschap. Nou antwoordt Wim dan ga jij maar links van me zitten en Mark rechts. Gina lacht en benadrukt dat het niks meer zal worden. Dat zeggen jullie dan wel antwoordt Stefanie, maar dan zitten jullie in het zwembad wel tegen elkaar te hangen. Ja antwoordt Gina maar dat komt gewoon omdat het zo vertrouwd is. Normaal als je uit elkaar gaat kan je afstand van elkaar nemen, ben je niet constant met elkaar en zie je elkaar niet constant. Wim lacht en Gina legt het verder uit. Hier kun je elkaar niet meer zien, je bent continu bij elkaar. Bjorn geeft aan dat hij het daarom ook even wilde vragen. We moeten ons beide gewoon focussen op onze shit hier benadrukt Gina terwijl ze naar Mark kijkt. Mark zegt niets en lijkt niet echt blij te zijn… Hij had waarschijnlijk wat anders verwacht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Hortence at 19:24

    Die moeder van Gina,is net zo gestoord als haar dochter .Gina,haar moeder kon zien dat Mark,dat geld niet voor zich zelfs had verstopt.Gina ,haar moeder moest al eerder brieven voor haar Gina brengen toen ze zo aan het zuipen is.Gina,haar moeder vind het niet erg dat haar dochter zich bezuipt en zich misdraagt op de tv.Gina ,kan zich niet aan een vent houden.ze denkt dat ze er goed uitziet en kan doen wat ze wilt.Mark,je kan beter krijgen dan die Gina.Dat mens Gina,wilt elke feest dat in de loods wordt gehouden mee flirten.Het is niet de eerste keer dat Gina ,dit doet.Wie wilt een vrouw of vriendin die alcohol drinkt .Zo iemand kan geen gezonde kinderen krijgen.Alcohol maakt veel kapot binnen je lichaam.

  2. Wil at 18:51

    Wat is gina een drama queen 1e klas
    Gister kroop ze zowat in Mark en maar zeggen het word nooit meer wat tussen ons, ik snP het niet.
    Mark moet zich maar eens tegen haar keren, eens kijken wat ze dan doet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *