Nicole is niet blij met de band tussen Stefanie en Rob

Nicole is niet blij met de band tussen Stefanie en Rob

Stefanie en Rob hebben het de laatste tijd erg gezellig. Zo zijn ze closer geworden en hebben zelfs de nacht samen doorgebracht. Nicole is niet blij met de band tussen die twee en besluit met Stefanie het gesprek aan te gaan.

Op het rokersbankje spreekt Nicole over Stefanie en Rob. Zo vindt ze het niet kunnen dat de twee een nacht hebben doorgebracht. Maar Stefanie is niet echt van die kritiek gediend, jij ligt toch ook met Ivan in bed? Wat is dan het verschil? Nicole zucht, er valt ook niet met je te praten… Nicole vind dat Stefanie niet slim bezig is. Je doet alles wat er nu juist niet van je verwacht wordt. Het zijn straks je eigen consequenties. Stefanie vraagt zich af wat het probleem dan is. Boze post interesseert haar niet. Nicole antwoordt dat het gaat om de relaties die ze thuis heeft, de mensen bij wie ze straks weer thuis wil komen. Vervolgens komen de doelen van Stefanie aan bod. Volgens Nicole moet ze meer tijd in de tattoo shop doorbrengen. Je raakt vertroebeld op deze manier voegt ze eraan toe. Stefanie antwoordt dat ze haar doelen niet uit haar oog verlies als ze met Rob bezig blijft. Ook Ivan komt erbij staan en vraagt aan Stefanie of ze het niet snapt. Je werk lijdt eronder! Stefanie lijkt te schrikken, Nicole heeft het beste met je voor. Volgens Stefanie zijn het gewoon concentratieproblemen. Volgens Ivan is het geen probleem dat ze aan het “klooien” is zolang de tattoo shop maar prioriteit heeft. Als dat echt je passie is, laat dat dan aan ons zien. Zou Stefanie iets met deze feedback doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Therese at 21:15

  En of jullie gelijk hebben Nicole moet zgn. niets weten en geen relatie met de Dictator maar ze kruipt wel elke keer met hem onder de lakens ,laat ze eerst naar zich zelf kijken en dan een ander raad geven maar nee wat wil je madam heeft bij defensie gezeten.
  En ik dacht dat de DICTATOR toen hij in utopia kwam zelf gezegd heeft dat hij NOOIT meer terug ging naar Irak en dan zit hij te janken dat hij niet naar Irak kan om bij zijn broer te zijn die vorige week getrouwd is.
  En mag hij als vluchteling wel naar Irak want naar mijn idee kan hij dan ook wel weer terug.
  Ik mag het niet zeggen maar doe het toch zoals hij mensen met zijn ogen kan doden zo deed sadam hoesein het alleen met wapens. Wat is het verschil??????
  Sorry voor deze vergelijking maar elke keer als ik hem zo zie dan word ik er voor de TV nog bang van.

 2. gea at 20:57

  Misschien heeft Nicole stiekum wel een oogje op Rob en houdt ze er misschien wel rekening mee dat Ivan weggaat dan heeft ze Rob waar ze op terug kan vallen,dan moet niet Stefanie in de weg zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *