De nominaties starten bijna!

De nominaties starten bijna!

Het is bijna tijd voor de stemronde van augustus, de kijkers kunnen niet meer nomineren, de lijnen zijn gesloten. De bewoners gaan rond 12:00 uur stemmen en daarna zijn de genomineerden bekend. De spanning begint langzaamaan toe te nemen in de loods…

Bas en Gaby staren naar de muur, waar nu de foto’s van alle bewoners hangen voor de nominatie. Gaby vraagt Bas op wie hij gaat stemmen. Ik ga vol op jou antwoordt hij. Het is een bevestiging voor Gaby. Ze weet zeker dat ze op de bank belandt. Bas bevestigt dat. Ik ben niet bang gaat Gaby verder, maar ze vindt het wel vervelend dat mensen de hele tijd suggereren dat ze zou vertrekken. Bas denkt dat er vijf mensen op de bank komen.

Gisteravond waren Bjorn en Mark hun hersenen aan het breken over het stemmen. Ze overwegen om tactisch te stemmen zodat ze veilig blijven. Bjorn zegt van iedereen te weten op wie ze stemmen, dus dat hij het tactisch zou kunnen aanpakken. Maar dat wil hij niet. Ik heb hier al gewonnen voegt hij eraan toe. Hij is niet met het spel bezig. Mark lijkt vanmorgen wat losser. We zien het wel zegt hij. Cees is gestresst en ook Gina is zenuwachtig: ze weet zeker dat ze ook wat stemmen krijgt. Ook Wim en Ivan bespreken hun plannen. Wim verdeelt zijn stemmen en ook Ivan heeft besloten, al deelt hij het nog niet. De mannen zijn benieuwd welke kandidaten morgen binnenkomen. Momenteel is iedereen zich aan het omkleden en netjes maken voor de stemronde. Uiteraard gaan we daar nog verslag van doen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *