Utopia nieuwtjes 11 augustus

Utopia nieuwtjes 11 augustus

Het Utopia nieuws van 11 augustus vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft wat er in Utopia gebeurd.

 • Vanmiddag rond 16:00 uur zal er een vliegtuigje boven het Utopia terrein komen. Dit keer is Ivan de gelukkigen, fans hebben geld ingezameld om het te regelen. Het lijkt wel een traditie!
 • Gaby en Gabriëlle hadden het vanmorgen over de stemronde. Gaby lijkt al een beetje te weten dat ze genomineerd zal worden. Beide zijn benieuwd naar de onderbouwing van de stemmen tijdens de nominaties. Gaby zegt echt wel bereid te zijn om, als het een goede onderbouwing is, eraan te werken. Ik ben ook niet perfect. Maar ik ben blij met de dingen die ik deze maand heb opgezet. De stichting, de tekeningen. Maar ik ga niet naar huis. Punt.
 • Vanmorgen zijn er weer verschillende streamlocks geweest waardoor verschillende gesprekken niet goed te volgen waren. Waarschijnlijk omdat bewoners verkeerde dingen zeiden die het publiek niet hoeft te weten… hopelijk is dat om 12:00 uur anders!
 • Mark en Wim zitten al netjes aangekleed voor de nominaties en besluiten nog even te werken in het kantoor.
 • Een aantal andere bewoners zijn zich nog netjes aan het maken, het is immers ook een tv momentje!
 • Gaby pingelt wat op haar gitaar, het gepingel wordt steeds mooier. Oefening baart kunst?!

We voorzien dit bericht indien noodzakelijk nog aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. anna at 07:26

  Zal Ivan zijn eigen soort wel zijn net zo maf en schofterig,die het vliegtuigje hebben betaald om over te vliegen….Hij moet gewoon weg daar hopelijk ligt hij niet goed in de markt bij de nieuwe binnenkomers en stemmen die en er uit! Maar hij zal wel zijn zg ‘charme’ wel in de strijd gooien,nu maar hopen dat ze zich thuis net zo geergerd hebben als ik over zijn houding.Dan is het 200% dat hij weg is…

 2. dorina at 11:40

  Is er iemand die wel fan is van ivan?zoja als ik zo lees zouden de genee wel fan zijn van ivan hier niet neer zetten .ze krijgen op deze site de volle laag.

 3. joze at 11:22

  Als ik zowel hier als op Utopia Gekte en Utopia Facebook kijk
  dan zijn bijna alle mensen het erover eens dat Ivan weg moet.
  Maar uitgerekend nu vliegt er straks een vliegtuigje over van zijn fans?
  Ben nu erg nieuwsgierig naar de publieksstemmen, want volgens een poll,
  is Ivan degene met de meeste, negatieve stemmen.
  Houdt de regie ons weer voor de gek vandaag!

  • gea at 10:57

   Ik vroeg het me ook al af wie is er nu nog fan van Ivan, zal wel niet goedkoop zijn voor die mensen . Ik zou het liever voor wat anders uitgeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *