Cees en Rob over de ruzie met Stefanie

Cees en Rob over de ruzie met Stefanie

Cees en Stefanie hebben een heftige aanvaring gehad, wat later bespreekt Cees dit met Rob. Voor welke kant zal hij kiezen?

Op het rokersbankje wordt het voorval nogmaals besproken. Waar Rob meer in geïnteresseerd is is de mentale gezondheid van Cees. Is uitpraten geen betere optie? Volgens Cees probeert hij dat ook maar iedereen loopt steeds weg. En als er dan al een gesprek is is er weerwoord. Jij doet het ook steeds, dit is Utopia hier werkt het anders… Gelul! Volgens Cees wordt er niet nagedacht. Rob luistert naar het geen wat Cees te melden heeft en laat dan blijken dat Rob bezorgd is om Cees. Je accepteert de situatie niet en dan wordt je heel ongelukkig voegt hij eraan toe. Ik neem de loods gewoon met een korreltje zout. Cees blijft stug volhouden, hij wil zijn persoonlijkheid niet aan de kant schuiven zodat hij langer in Utopia kan blijven. Ik wil mijn mening blijven verkondigen! Dat hoeft niet extreem, maar een beetje verantwoordelijkheid zou fijn zijn. Als Rolf en Bas erbij komen, blijkt dat Cees ook teveel hooi op zijn vork neemt. Hij mag gerust wat taken voor de rest laten liggen, vinden zij. Rob sluit zich er bij aan, maak het jezelf wat makkelijker. We willen dat jij hier ook gelukkig wordt. Doe een beetje water bij de wijn, vertel een week lang niemand iets en ontspan. Cees lijkt wat met dit advies te gaan doen, een weekje vakantie nemen voegt hij eraan toe waarna het gesprek erop zit.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 13:45

  Gelukkig,dat ik niet alleen ben die zich stoort aan Cees en ik stoor mij er steeds vaker aan,inderdaad het draait allemaal om Cees en als ik lees laat die luiwammesse eens wat doen,dan denk ik,Cees staat in de keuken en zwaait wat met de bezem,dat is alles!!!hij is pas zestig hoor,geen tachtig!!!
  Ik vond hem al niet sympathiek over komen toen hij binnen kwam maar ik vind hem nu een engert worden

 2. Marja at 18:21

  Vind dat Rob dit keer een goed advies geeft. Cees moet even afstand nemen en de boel de boel laten zonder commentaar. Even vakantie nemen. Moeten de luiwammesen ook eens wat doen.

 3. Yvon at 18:12

  Hier zegt onze Cees het zelf al,zijn principes,zijn normen en waarden….maar zo werkt dat niet.
  Cees is er van overtuigt dat hij,omdat hij 60 plus is,de wijsheid in pacht heeft,maar dat is niet.
  Zijn volharding brengt nog heel wat onrust in Utopia.

  • Ann at 19:20

   Nou yvon, niet alleen onrust in utopia, maar hier ook voor de buis.. Zit me gewoon te ergeren. Vanavond ook weer.. Alleen zijn houding, lach handbewegingen.. Jee wat een man.. Volgens mij is dit zo opgezet, want zn man, nou die ken ik niet in mijn omgeving.. Alleen zeuren, hele week.. Cees kan niet slapen, cees voelt zich niet gewaardeerd, cees vind dat alcohol teveel is, cees vind gina niets, enz enz enz..

 4. Ann at 18:11

  Wat krijg je nu toch aandacht he cees, alleen negatieve.
  En die cees vind het gek dat niemand luistert.. Wees een vent en ga naar huis met je gezeur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *